Δόμνα Μιχαηλίδου: H πρώην υπουργός ετοιμάζεται για τον χορό του Ησαΐα

    Ημερομηνία:

    Στο επόμενο βήμα της σχέσης τους προχώρησαν η πρώην υπουργός και βουλευτής Α’ Πειραιά Δόμνα Μιχαηλίδου και ο ψυχίατρος Λεωνίδας Μαντωνάκης. Η πρόταση γάμου, που έγινε στο τέλος του καλοκαιριού, ήταν μια επισφράγιση της αγάπης και της κοινής πορείας τους.

    Ο δεσμός τους, που μετρά ήδη αρκετά χρόνια, ωρίμασε σταδιακά, χτίζοντας γερά θεμέλια για ένα κοινό μέλλον. Η Δόμνα και ο Λεωνίδας κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

    Το ζευγάρι επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους προτιμούν τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι, τις βόλτες στη φύση και τις συναντήσεις με φίλους.

    Αυτή η επιλογή τούς έχει επιτρέψει να χτίσουν μια σχέση βασισμένη στην ειλικρίνεια και στην αυθεντικότητα, μακριά από τις πιέσεις της δημόσιας ζωής. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι, στις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις του, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Οπως στις στιγμές που οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί στο γήπεδο, παρακολουθώντας τους αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι η ομάδα που αγαπούν.

    Καθώς η Δόμνα και ο Λεωνίδας προετοιμάζονται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, οι φίλοι και η οικογένειά τους δεν μπορούν παρά να χαρούν για την ευτυχία τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Τι έρχεται σε στέγη, ΑμεΑ και παιδική προστασία

    Τις τελευταίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε τρία κρίσιμα μέτωπα,...

    «Καμπανάκι» από ΕΦΕΤ: Αύξηση περιεκτικότητας αλατιού στο ψωμί – Ανησυχία για τη δημόσια υγεία

    Αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους καταγράφει νέα μελέτη...

    Συνταξιούχοι: Τριπλό μπόνους ως τα Χριστούγεννα – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς

    Μισή αύξηση για τους παλιούς συνταξιούχους με προσωπική διαφορά,...

    «Κυρία Δάφνη, η τράπεζα θα δει τις λίρες μέσω του δορυφόρου» – Οι απίστευτοι διάλογοι με τα θύματα απάτης

    «Επειδή το υπόλοιπό σου στην τράπεζα ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ αυτή...