ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΟΥ: Αιμορράγησε ο όγκος που διαγνώσθηκε στον εγκέφαλο

    Ημερομηνία:

    Εξαιρετικά δύσκολη σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου, η οποία επιδεινώθηκε ραγδαία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ραγδαία και ύπουλα.

    Μπήκε αμέσως στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Απλώς του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή, μήπως και υποχωρούσε κάπως το οίδημα που προκάλεσε την «έκρηξη».

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφενός φρέναρε ακαριαία κάθε σκέψη μετάβασής του στο Αννόβερο της Γερμανίας, όπου είχε προγραμματίσει να μεταβεί με αυριανή πτήση για να χειρουργηθεί σε εκεί ειδικό νευροχειρουργικό κέντρο, αφετέρου έδειξε ότι ακόμα κι αν κατάφερνε να έφτανε ως το χειρουργείο, δεν θα άντεχε τη διαδικασία. Αυτό επιβεβαίωσε η αιμορραγία του όγκου.

    Υπήρχε, δηλαδή σοβαρό ενδεχόμενο να πέθαινε πάνω στην επέμβαση, εάν αυτή ξεκινούσε… Αν, δηλαδή, αναλάμβαναν οι νευροχειρουργοί του κέντρου στο Αννόβερο να τον βάλουν στο χειρουργείο…

    Σε κάθε περίπτωση, η μοίρα επιφύλαξε στον δήμαρχο Αιγιάλειας ένα τραγικό «παιχνίδι». «Από το πουθενά», σε τυχαίες εξετάσεις, διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο και δεν πρόλαβε καν να παίξει το τελευταίο του χαρτί, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί του…

    Από την πρώτη στιγμή, ήταν στο πλευρό του η σύζυγός του Σοφία και η κόρη του Ζωή, που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Χθες βράδυ έφτασε στην Ελλάδα και ο γιος του Κώστας από την Ολλανδία και πήγε αμέσως στο ΠΓΝΠ.

    Πριν από λίγες μέρες, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος γιόρτασε τα 67α γενέθλιά του. Τίποτα δεν προμήνυε τότε τη σφοδρή καταιγίδα που θ’ ακολουθούσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: “Φούντωσε” βαν έξω από το Νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πυρκαγιά σε βανάκι έξω από το Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"...

    Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

    Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στη...

    Μελίσα Παμούκ: Η κούκλα σύζυγος του νέου αστεριού του Ολυμπιακού, Γιουσούφ Γιαζιτζί – Βίντεο, φωτογραφίες

    Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί έφτασε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την...
    Best Shop