Νίκος Μουτσινάς: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας – «Όλα είναι καλά»

    Ημερομηνία:

    Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς, έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

    Το βράδυ της Δευτέρας (30/09), ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας για τα περαστικά και τις ευχές.

    Υπενθυμίζεται, πως ο παρουσιαστής αντιμετώπισε ένα γαστρεντερολογικό πρόβλημα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Υγεία» για περίπου μια εβδομάδα.

    Φλίγκος

    Η ανάρτηση μετά την νοσηλεία

    «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας, όλα είναι μια χαρά τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο «Υγεία», που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενής τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη σε Αττική, Κρήτη και άλλες 16 περιοχές

    Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για 18 περιφέρειες...

    Πόσες θερμίδες έχει η αγαπημένη Paloma, το δροσιστικό Aperol Spritz και το δημοφιλές Negroni;

    Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης για όλους μας...

    Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτής που έκανε λάθος μετάγγιση στην 62χρονη

    Με την οικογένειά του επικοινώνησε χθες ο βοηθός νοσηλευτής, ο οποίος...

    Στην εντατική 40χρονος που τον δάγκωσε οχιά στην Εύβοια

    Με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 40χρονος στην Εύβοια, ...