Ισραήλ: Μητέρα-ηρωίδα σκοτώθηκε προστατεύοντας το 9 μηνών μωρό της από τους πυροβολισμούς – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μια νέα μητέρα ήταν μεταξύ των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν δύο ένοπλοι την Τρίτη (01/10) στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, κατά την οποία σκοτώθηκε και ένας Έλληνας ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης.

    «Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Inbar Segev-Vigder, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της Ari», έγραψε ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ την Τετάρτη. «Του έσωσε τη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σπαραγμός».

    Η 33χρονη Segev-Vigder ήταν personal trainer και εκπαιδεύτρια πιλάτες.

    Η Segev-Vigder και άλλα 6 άτομα δολοφονήθηκαν όταν οι δύο Παλαιστίνιοι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ και μαχαίρωσαν θύματα σε σιδηροδρομικό σταθμό στην κεντρική ισραηλινή πόλη Γιάφα αργά το βράδυ της Τρίτης.

    Η τρομοκρατική επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει καταιγισμό βαλλιστικών πυραύλων στο ισραηλινό έδαφος σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα και πολλών άλλων κορυφαίων στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης την περασμένη εβδομάδα.

    Βίντεο παρακολούθησης κατέγραψε τους δράστες να βγαίνουν από το τρένο οπλισμένοι με όπλο και μαχαίρι.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...

    Oi 7+1 κινήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει την μεσαία τάξη

    Μπορεί σήμερα όλοι να χαίρονται την μέρα με την...