Κατηγορούν γνωστό Πατρινό ότι τους “δάγκωσε”! Εβαζαν χρήματα στον λογαριασμό του και… “εξαφανίζονταν”! Μπαράζ καταγγελιών

    Ημερομηνία:

    Του Κ. Φλαμή

    Δύο ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Γνώμης» για την επί αρκετές εβδομάδες καθυστέρηση στον εκτελωνισμό ενός ΙΧ Γιαννιώτη από εκτελωνιστή της Πάτρας, ο δικηγόρος του μας απέστειλε εξώδικο δηλώνοντάς μας ότι τα χρήματα που είχε καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του ΙΧ από τα Ιωάννινα του επεστράφησαν. Και όντως αυτό συνέβη, έστω και αν υπήρχε καθυστέρηση. Όμως αποδεικνύεται πώς «ξεφυτρώνουν» και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Στην «Γνώμη» έφθασαν άλλες τρεις καταγγελίες πολιτών που δηλώνουν πως έχουν πέσει θύματα του εκτελωνιστή και μάλιστα όχι μόνο δεν εκτελωνίστηκε το αυτοκίνητό τους, όχι μόνο τον πλήρωσαν για να εκτελέσει την πράξη, αλλά… καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 700 ευρώ από το Τελωνείο Πατρών για καθυστέρηση στον εκτελωνισμό. Ο Πατρινός Κωνσταντίνος Α. κατέθεσε στον εκτελωνιστή 2.500 ευρώ από τις 7 Αυγούστου για τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου του, ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον εκτελωνιστή τι συμβαίνει και δεν προχωρά η πράξη, του έλεγε διάφορες δικαιολογίες και τελικά… τον κάλεσε το Λιμεναρχείο να πληρώσει και 700 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασαν… 20 ημέρες και το όχημα δεν έχει εκτελωνιστεί! Και φυσικά τα χρήματά του (2.500 ευρώ) παραμένουν… άφαντα! «Μα μου ΄φαγε τα λεφτά. Όπως και σε άλλους Πως τον αφήνουν και λειτουργεί ακόμη»; δηλώνει στην «Γνώμη».

    Ο Κωνσταντίνος Κ. από την Θεσσαλονίκη κατέβαλε στον πατρινό εκτελωνιστή 450 ευρώ για τον εκτελωνισμό του οχήματός του που είχε φέρει από την Βουλγαρία. Περίμενε, περίμενε… και κανένα νεώτερο δεν είχε. Απηύδησε ο άνθρωπος… και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Μενεμένης όπου υπέβαλε μήνυση κατά του Πατρινού εκτελωνιστή. «Μου τηλεφώνησαν από το Λιμεναρχείο Πατρών να πληρώσω πρόστιμο 600 με 700 ευρώ. Μα είναι δυνατόν; Τους εξήγησα τι συμβαίνει. Μα πώς του επιτρέπουν και κάνει συναλλαγές με τόσους που έχει «δαγκώσει»; Είδα το δημοσόευμα της εφημερίδας σας και γι αυτό επικοινώνησα μαζί σας. Κατάλαβα πόσοι την έχουν πατήσει από τον συγκεκριμένο» δηλώνει στην «Γνώμη».

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γνώμης» σε άλλη Πατρινή εκτελωνίστρια έχουν απευθυνθεί άλλοι τρεις πολίτες οι οποίοι ισχυρίζονται πώς έχουν πέσει θύμα του Πατρινού εκτελωνιστή.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Φάρος

    Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Φάρος για την Έναρξη...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Γίνετε εθελοντές αιμοδότες

    Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει και οι...

    Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Είπε ότι την χτύπησε επειδή έκανε μπότοξ, αλλά…

    Μια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της συζύγου (μπότοξ) και...

    Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα με τον Φρέντι Μπελέρη

    Η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί εορτασμό για τα 50 χρόνια από την...
    Best Shop