ΣΙΓΚΟΥΝΕΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Εγκατάλειψη από την Δημοτική Αρχή – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Συνεχής Η αδιαφορία των αρμοδίων φορέων του Δήμου Αγρινίου, σχετικά με οδικό τμήμα, απόστασης 3,5χλμ., που οδηγεί στο χωριό Σιγκουνεικα της δημοτικής ενότητας Παναιτωλικού, της κοινότητας Σκουτερας.
    Πρόκειται,για μικρό χωριό, εγκαταλειμμένο, τόσο από την Κεντρική Εξουσία, όσο και από την Δημοτική Αρχή Αγρινίου.
    Χωριό που κατοικείται από λιγοστούς,αλλά Περήφανους ανθρώπους,οι οποίοι συνεχίζουν παρά τις δυσκολίες,να ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ και να ΕΛΠΙΖΟΥΝ.
    Όπως περιγράφουν αγανακτισμένοι και απελπισμένοι,ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιγκουνεικων,Κος Τασιουλης Νικος και ο αντιπρόεδρος Κος Κοντογιάννης Γιώργος, οι οποίοι ζουν σχεδόν μόνιμα στο χωριό,η κατάσταση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και η ΑΠΑΞΙΩΣΗ της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου ΜΕΓΙΣΤΗ σχετικά με το προαναφερόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
    Ζητούν Α Μ Ε Σ Α, να δωθει επιτέλους, Λ Υ Σ Η, από την Δημοτική Αρχή Αγρινίου, χωρίς πολλά απ τα συνηθισμένα έως τώρα “ΘΑ” και να πάρουν τέλος οι Ψεύτικες και μη υλοποιησιμες Υποσχέσεις.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 49χρονος – Τον βρήκαν… μια μέρα μετά

    Τραγικό θάνατο βρήκε στην Συκούλα Αμφιλοχίας, 49χρονος οδηγός σε...

    Παραδοσιακό γλέντι στην Πιτίτσα

    Ένα όμορφο και ξεχωριστό γλέντι, με τραγούδια και χορούς...

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....