Ολυμπιακός Κ19: Ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο Youth League κόντρα στην Ταλίνα Κάλεβ

    Ημερομηνία:

    Την πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της φετινής πορείας στο Youth League έμαθε η Κ19 του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, μετά την περσινή ξέφρενη πορεία που έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης, καλούνται φέτος να παρουσιάσουν την ίδια καλή εικόνα, παρά τις όποιος απώλειες έχει υποστεί η ομάδα τους.

    Η πρώτη τους φετινή αποστολή θα είναι χαμηλής δυσκολίας, αφού στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης του μονοπατιού των πρωταθλητών θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα από την Εσθονία, την Ταλίνα Κάλεβ.

    Φλίγκος

    Τα παιχνίδια θα είναι διπλά και θα γίνουν στις 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου αντίστοιχα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει ορισμός των αγώνων αυτών και άρα δεν είναι γνωστές οι έδρες και οι ώρες.

    Αν οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο αυτό, στον τρίτο γύρο θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού της Τρέντσιν από την Σλοβακία με την Ζμπρογιόβκα Μπρνο από την Τσεχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο ρεύμα καίει το κλιματιστικό – ΠΙΝΑΚΑΣ

    Τα κλιματιστικά είναι συνήθως από τις πιο ενεργοβόρες ηλεκτρικές...

    Ισπανία: Οι ομάδες νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Θέλτα μετέτρεψαν το μεταξύ τους ματς σε αγώνα πυγμαχίας – Δείτε βίντεο

    Οι ομάδες νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Θέλτα αναμετρήθηκαν σε ματς που...

    Ο Αίολος Αγυιάς Πάτρας αποχώρησε από τη Β’ Εθνική και θα συνεχίσει στο τοπικό!

    Είδηση σοκ για το μπάσκετ της Πάτρας, αφού μία...