Ανήλικος έσπασε 18 κλειδαριές στις πόρτες σχολείου στο Ηράκλειο

    Ημερομηνία:

    Μπροστά σε μια ασυνήθιστη περίπτωση δολιοφθοράς βρέθηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές ενός σχολείου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, όταν πήγαν για μάθημα το πρωί της Τρίτης και βρήκαν σπασμένες τις κλειδαριές και τα λουκέτα σε 18 πόρτες!

    Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν έρευνες μαζί με τον διευθυντή ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν είχε κλαπεί κάτι και ξεκίνησε προανάκριση για να εντοπιστεί ο δράστης του βανδαλισμού. Η εξέταση του βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος επιχείρησης της περιοχής αποκάλυψε την ταυτότητα ενός 15χρονου, ο οποίος φοιτούσε παλαιότερα στο συγκεκριμένο σχολείο.

    ICECAP

    Ο ανήλικος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση φθοράς και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, μαζί με τον 55χρονο πατέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

    protothema.gr / Μάνος Τσαγκαράκης

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέρμο: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων

    Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ...

    Ξεκινά η τουριστική σεζόν με 80.000 κενές θέσεις εργασίας – Γιατί δεν πάνε για δουλειά στα νησιά

    Με τουλάχιστον 80.000 κενές θέσεις εργασίας ξεκινά η φετινή τουριστική...

    ANTIΔΡΟΜΗΣΕΙΣ: Κόλπο γκρόσο Δήμου και Περιφέρειας στην οδό Κορίνθου!

    Με «κόλπο γκρόσο» η Δημοτική Αρχή της Πάτρας παρακάμπτει...