O Γιάννης Αντετοκούνμπο ακούει το «Baianá» και λικνίζεται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Οι Μιλγουόκι Μπακς εδώ και μερικές ώρες βρίσκονται στην Καλιφόρνια. Εκεί πραγματοποιούν το τελικό στάδιο της ομαδικής προετοιμασίας τους (training camp) είκοσι μέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου του NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να έχει τρομερή διάθεση. Όχι μόνο για μπάσκετ, αλλά και για… χορό.

    Κι ενώ περίμενε τον φυσικοθεραπευτή για να κάνει το μασάζ του, πριν μπει στο γήπεδο, από ένα ηχείο ακούστηκε μία μελωδία που τον ενθουσίασε. Ήταν το βραζιλιάνικο σουξέ των Barbatuques, μίας μπάντας κρουστών που με το τραγούδι Baianá έχουν κάνει διεθνή καριέρα.

    Ο Greek Freak δεν αντιστάθηκε και στην πραγματικότητα δεν μπόρεσε να… περιορίσει το κορμί του. Άρχισε να λικνίζεται και να δίνει το δικό του show, δίνοντας το κλίμα που υπάρχει στους Μπακς περίπου 20 μέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο του «μαγικού πλανήτη».

     

    Στα αγωνιστικά θέματα των Μπακς, o Κρις Μίντλετον ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το καλοκαίρι έκανε δύο χειρουργεία, ένα στον δεξί αστράγαλο και άλλο ένα στον αριστερό! Προπονείται ατομικά, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμό.

    Είναι δεδομένο πως θα χάσει το ξεκίνημα της regular season και το κενό που αφήνει στο ρόστερ της ομάδας, είναι δυσαναπλήρωτο. Ίσως γι’ αυτό τελευταία τα Ελάφια σκέφτονται πως είναι απαραίτητα να κάνουν μία κίνηση. Δηλαδή, ένα trade με κάποια ομάδα, που θα τους προσφέρει κάποιον παίκτη που θα αναβαθμίσει τη δυναμική του συνόλου.

    sportal.gr Γιώργος Γαβριλάκης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Canadair μετά 50 χρόνια

    Υστερα από 50 χρόνια η Ελλάδα θα αποκτήσει επτά νέα...

    Πάνω από 4 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία σύμφωνα με ΑΑΔΕ

    Φόρους ύψους 3,728 δισ. ευρώ δεν κατάφεραν να πληρώσουν...

    Κακουργηματική δίωξη στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, στον χειριστή του παιχνιδιού και στον μηχανικό

    Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας για τον θάνατο του...

    Η Alena Omovych με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στην Ibiza

    Η Alena Omovych  με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στην Ibiza
    Best Shop