Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι για τις αδιακρισίες του – Έχει αναλάβει τον ρόλο του σκληρού»

    Ημερομηνία:

    Το ρήγμα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Χάρι παραμένει αλλά στον Βρετανό μονάρχη λείπει απεγνωσμένα ο δευτερότοκος γιος του, σύμφωνα με ειδικό στα βασιλιά θέματα. Αντίθετα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να αρνείται πεισματικά να συγχωρήσει τον αδελφό του για τις αποκαλύψεις του σχετικά με την βασιλική οικογένεια.

    Η ειδική στα βασιλικά θέματα, Χίλαρι Φορντγούιτς ανέφερε ότι μία συμφιλίωση της βασιλικής οικογένειας με τον δούκα του Σάσσεξ μοιάζει απίθανη λόγω της αποφασιστικής στάσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος δεν θέλει να επιστρέψει ο αδελφός του στο Παλάτι.

    «Ωστόσο, μέχρι σήμερα, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου [των απομνημονευμάτων του] “Spare” και της σειράς του Netflix, καθώς και με ό,τι άλλο έχει πει, έχει κάνει και δεν έχει κάνει ο Χάρι – ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι αυτός που αρνείται πεισματικά ακόμη και να μιλήσει με τον αδελφό του», εξήγησε η Χίλαρι Φορντγούιτς.

    Και συνέχισε: «Με τον πρίγκιπα Χάρι, όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο βασιλικός που είναι πιο απίθανο να συγχωρήσει ποτέ τον Χάρι για όλες τις απεχθείς αδιακρισίες του. Θεωρείται πλέον σε μεγάλο βαθμό και γίνεται αποδεκτός ως ο εκτελεστής της οικογένειας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του σκληρού ηγεμόνα του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου».

    «Υπό αυτή την ιδιότητα, είναι ευρέως γνωστό στην οικογένεια ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει θέσει απόλυτη απαγόρευση στον Χάρι να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας», πρόσθεσε η ειδική στα βασιλικά ζητήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πότε είναι καλύτερο για τον οργανισμό σου το ντους;

    Το ντους συνδέεται με την προσωπική υγιεινή του κάθε...

    Αυτή είναι η 20χρονη που βραβεύτηκε ως η ομορφότερη γυναίκα στην Τουρκία

    Η Ayliz Duman κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe Turkey». Η 20χρονη...

    Μπάγια Αντωνοπούλου: Το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ ζακ, δεν την έβρισα, φέρεται να υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου

    Την πλευρά του οδηγού λεωφορείου, τον οποίο κατηγόρησε η Μπάγια...

    Υπόθεση Μενέντεζ: Αυτό είναι το γράμμα που υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει την κακοποίηση από τον πατέρα τους

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολυσυζητημένη υπόθεση των...
    Best Shop