Επελαύνει η κακοκαιρία «Cassandra» στην Δυτική Ελλάδα – Προβλήματα στην Κέρκυρα, 112 στους Φιλιάτες

    Ημερομηνία:

    Την εμφάνισή τους έκαναν τα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία «Cassandra», το απόγευμα της Παρασκευής (04/10), στη χώρα και ειδικά στην Δυτική Ελλάδα.

    Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα προβλήματα δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί από τις 6:30 το απόγευμα. Ισχυρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παλιά πόλη ενώ υπάρχουν πτώσεις κλαδιών από δέντρα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να εργάζεται πυρετωδώς για να καθαρίσει τους δρόμους.

    Πριν από λίγο πλημμύρισε η ρεσεψιόν μεγάλου ξενοδοχείου στο τουριστικό χωριό Μεσσογγή.

    Λόγω της καταιγίδας, αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση Αθήνα-Κέρκυρα ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο και επιστρέφει στο Ελ.Βενιζέλος, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν κι άλλες πτήσεις.

    Εξάλλου, στις 19:50 εστάλη μήνυμα από το 112 για την περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας που συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι τιμές του μοσχαρίσιου έχουν αυξηθεί κατά 70% στο διάστημα 2019 – 2025 – Διπλάσια από την αύξηση του μισθού

    Mπορεί τον τελευταίο μήνα να σταμάτησε το ράλι των τιμών του...

    Πονάει αφόρητα η Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή! Η ασθένεια που της προκαλεί τρομερούς πόνους

    Προβλήματα που απαιτούν τακτική ιατρική περίθαλψη φαίνεται ότι αντιμετωπίζει...

    Κατέρρευσε επταώροφο κτίριο κοντά στην Κωνσταντινούπολη – Αγωνία για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά την κατάρρευση επταώροφης...

    Εφορία: Αγώνας δρόμου για τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις που κινδυνεύουν με παραγραφή

    Σε καθεστώς έντονης κινητοποίησης βρίσκεται η φορολογική διοίκηση, καθώς πλησιάζει η...