Δράμα για 39χρονη Πατρινή: Με χτυπούσε μέχρι θανάτου! Κρατούσε αγκαλιά το 18 μηνών παιδί της

    Ημερομηνία:

    Κρατώντας στην αγκαλιά της το 1,5 ετών αγγελούδι της, με τα σημάδια της κακοποίησης βαθιά χαραγμένα στην ψυχή της αλλά και συνάμα
    αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το παρελθόν, μια γυναίκα 39 χρόνων που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον τότε σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, πέρασε την περασμένη εβδομάδα το κατώφλι του ∆ικαστικού Μεγάρου της Πάτρας. Κατέθεσε αίτηση προσωρινής διαταγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών ζητώντας να αναλάβει η ίδια την αποκλειστική επιμέλεια του ανήλικου παιδιού της.
    Το ∆ικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της και η ίδια ένοιωσε ανακούφιση με αυτήν την πρώτη δικαίωση, καθώς η ζωή της το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν μια σκέτη κόλαση.

    Τα όσα περιέγραψε στο ∆ικαστήριο, συγκλονίζουν…

    «Συνήθιζε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, έχανε τον έλεγχο και συμπεριφερόταν απέναντί μου με απαράδεκτο τρόπο, εκτοξεύοντας ύβρεις και με ξυλοκοπούσε. Αποκορύφωμα ήταν ο τελευταίος ξυλοδαρμός μου, που μου προκάλεσε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και αλλοίωση της φωνής μου», κατέθεσε η 39χρονη γυναίκα.
    Ήταν Ιούλιος του 2024, όπως ανέφερε, όταν «με χτύπησε μέχρι θανάτου και εγκατέλειψε τη συζυγική μας εστία αναιτιολόγητα. Μάζεψε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα και αποχώρησε.

    Μου είπε πως δεν θα ξαναγυρίσει, πως δεν θα πληρώσει ξανά νοίκι και πως θα τα βρούμε στα δικαστήρια. Μας έκαναν έξωση και εγώ μένω πια στη δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών μαζί με τον ανήλικο γιο μου».

    Η βίαιη συμπεριφορά του ήταν άλλωστε ο λόγος που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και κρατείται ακόμα και σήμερα σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

    Η ίδια ζητά από τον εν διαστάσει σύζυγό της να της καταβάλλει μηνιαίως διατροφή, αίτημα που έγινε δεκτό από το ∆ικαστήριο επιδικάζοντας το ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως.

    ΓΝΩΜΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξώδικό του στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο «κόκκινο» διατηρείται το θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το εξώδικο του Στέφανου...

    Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του microRNA

    Οι Αμερικανοί Victor Ambros (Βίκτορ Αμπρος) και Gary Ruvkun...

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης στην 52η Γενική Συνέλευση της CPMR

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Προέδρος της Επιτροπής Βαλκανίων &...

    Συνταξιούχοι – Αναδρομικά: 45000 δικαιούχοι πληρώνονται τον Οκτώβριο

    «Ζεστό χρήμα» αναμένεται να λάβουν εντός του Οκτωβρίου περισσότεροι...
    Best Shop