Έκαψε το σπίτι του μετά από καβγά με την σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Δεν έφτανε που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της συζύγου του ένας άνδρας, βγήκε εκτός εαυτού και έφτασε στο σημείο να ξεσπιτώσει ολόκληρη την οικογένειά του βάζοντας φωτιά στο σπίτι όπου διέμεναν με τα ανήλικα παιδιά τους στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας.

    Φλίγκος

    Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός για άγνωστη αιτία ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να επιτίθεται στην σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν. Όμως, στη συνέχεια κατελήφθη από αμόκ και έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε αμέσως διαστάσεις. Ευτυχώς, όλοι πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως, πριν εγκλωβιστούν από τις φλόγες.
    Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες οι οποίοι έσβησαν την πυρκαγιά, όμως καταστράφηκε μεγάλο μέρος του σπιτιού το οποίο δεν είναι πλέον κατοικήσιμο. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χαράλαμπος Μπονάνος για την γιορτή του πατέρα

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Διαβάστε αυτό για την...

    Mαραθώνιος Μητσοτάκη σε δύο μέτωπα – Διεθνείς επαφές και κοινωνική στρατηγική

    Η αναβάθμιση της θέσης της χώρας μέσω διεθνών επαφών και...

    Σκυλιά-ρομπότ ανέπτυξε η Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των ταραχών

    Ρομπότ που μοιάζουν με σκυλιά ανέπτυξε η αμερικανική Εθνοφρουρά...

    Ακίνητα: Προσπάθεια να μπει φραγμός στα «μαύρα» μισθωτήρια

    Μπορεί ένα σπίτι να δηλώνεται κλειστό, ενώ την ίδια...