Πόσα έβγαλε η Αννα Βίσση από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

    Ημερομηνία:

    Η μεγαλειώδης συναυλία που έκανε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο έχει καταλύσει την εσωτερική επικαιρότητα και τα social media από το Σαββατοκύριακο, καθώς περισσότεροι από 65 χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών».

    Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της καταξιωμένης τραγουδίστριας ήταν 20 ευρώ για τους καθήμενους θεατές, 30 για τους όρθιους στην αρένα, ενώ 80 ευρώ έδωσαν εκείνοι που βρέθηκαν στην κερκίδα των VIP.

    Αριθμοί που ζαλίζουν
    Ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

    Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ. «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗ «ΦΑΚΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΗΣΤΑΡΧΙΝΕΣ: Της άρπαξαν την τσάντα στη μέση του δρόμου!

    Τρεις γυναίκες βρέθηκαν με χειροπέδες στην Ηλεία, διότι λήστεψαν μια...

    Χρέη στην εφορία: Αντιμέτωποι με κατασχέσεις πάνω από 2 εκατομμύρια οφειλέτες

    Τα νέα ηλεκτρονικά εργαλεία της φορολογικής διοίκησης και οι εκτεταμένες διασταυρώσεις...

    Αυτό το νησί στη Φινλανδία απαγορεύει την είσοδο στους άντρες

    Μακριά από τα βλέμματα και τους περισπασμούς της καθημερινότητας,...

    Επιδρομές αγριογούρουνων σε καλαμπόκια στη Λάρισα – Σε απόγνωση οι αγρότες

    Σε απόγνωση βρίσκονται αγρότες στο Ομόλιο του Δήμου Αγιάς, όπου βλέπουν...