Δήλωση Κατερίνας Σολωμού για τις εσωκομματικές διαδικασίες

    Ημερομηνία:

    Η Προεκλογική περίοδος χαρακτηρίστηκε από πολιτικό ήθος και πολιτισμό και ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων δημιούργησε αυξημένη κινητικότητα των στελεχών, προκαλώντας την αφύπνιση και το ενδιαφέρον πολιτών που βρίσκονταν σε πολιτική νάρκη.

    Η μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, και μπορεί να αποτελέσει την αξιόπιστη, προοδευτική πολιτική δύναμη που θα αγκαλιάσει όλο το δημοκρατικό τόξο, το χώρο της κεντροαριστεράς, ένας πόλος σοβαρός, αξιόπιστος εναλλακτικής διακυβέρνησης.

    Αυτό πρέπει να αποτελέσει ευθύνη για εμάς και με λόγο υπεύθυνο να προσεγγίσουμε με ρεαλιστικές προτάσεις όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, που επί κυβέρνησης της ΝΔ έγιναν δυσβάσταχτα.

    Το κλειδί είναι η ενότητα και η συσπείρωση. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να επαναφέρουμε την προοπτική που όλοι επιθυμούμε, στην παράταξη και στην κοινωνία. Η ελπίδα επιστρέφει.

    To διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, είναι να επιλεγεί  το πρόσωπο που μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σημερινής συγκυρίας με νηφαλιότητα, με συνέπεια και παράλληλα να καταφέρει να ενσαρκώσει το όραμα της ελληνικής κοινωνίας για ένα δικαιότερο και καλύτερο αύριο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ενσωματώνει αυτά τα χαρακτηριστικά και αποτελεί πολιτική επιλογή που μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα σε καλύτερες μέρες.

    Στη διάρκεια της θητείας του, ως προέδρου, έχει δώσει απτά δείγματα γραφής με τη διαμόρφωση και τη διατύπωση προτάσεων για τη διαχείριση θεμάτων που αναφέρονται στην εφαρμογή μέτρων για την κοινωνική πολιτική, το κράτος δικαίου, το σεβασμό στα ανθρώπινα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και την προστασία του εισοδήματος αδύναμων, ενώ επέδειξε έμπρακτη αξιοπιστία σε μείζονα ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με τη διαφθορά, την πολιτική ηθική και το σεβασμό σε κανόνες πολιτικής δεοντολογίας, έχοντας και σταθερή γραμμή, σε ότι αφορά τη διαμόρφωση θέσεων σε κρίσιμα εθνικά θέματα.

    Στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη και καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε συμμετοχή και στήριξη ώστε να πάμε μαζί το ΠΑΣΟΚ στην θέση που του αξίζει και η κοινωνία χρειάζεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno». Μεταξύ άλλων...

    Δυτική Αχαΐα: Το γλέντι “άναψε” και σηκώθηκε στο πόδι η γειτονιά! Χειροπέδες σε έναν άνδρα

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας,...

    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Φάρος

    Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Φάρος για την Έναρξη...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Γίνετε εθελοντές αιμοδότες

    Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει και οι...
    Best Shop