Νίκος Αποστολόπουλος: Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Αποστολόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία και να την πετάξει στο κοινό.

    Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε αρχικά, πως υποστηρίζει την τραγουδίστρια για την κίνησή της.

    Φλίγκος

    «Εγώ δεν έχω τίποτα να πω, συμφωνώ μαζί της. Έτσι κι αλλιώς, δεν το έκανε στον δρόμο, το έκανε σε συναυλία της. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί, την πιστεύουν, την αγαπούν και πιστεύω ότι ήταν μέρος όλου αυτού του φαινομένου που λέγεται Ματούλα Ζαμάνη», είπε χαρακτηριστικά.

    Για όσους συγκρίνουν τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή είπε: «Η σύγκρισή τους είναι κουτή. Η Δέσποινα βγαίνει συνεχώς με ρούχα τολμηρά, μοντέρνα και ίσως προκλητικά, αλλά αυτό είναι το στυλ της, δηλαδή ένδυμα σκηνής. Η Ματούλα το έκανε σε μια έξαρση ευτυχισμένης στιγμής, ένιωθε ωραία, ήταν μια κίνηση πολύ ροκ και μου άρεσε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Αθήνα: Οι αιτίες και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

    Περί τα τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, επιβαρύνοντας...

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Δείε Βίντεο

    Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο εν κινήσει εκδηλώθηκε στις 18.30 σήμερα...

    4 νέες πολυτεχνικές θα “φιγουράρουν” στο νέο Μηχανογραφικό – Δείτε ποιες είναι στην Πάτρα

    Τέσσερις νέες Πολυτεχνικές Σχολές, οι οποίες θα είναι ισότιμες...