ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ «ΤΡΕΛΑΣ» ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Μπήκε σε σπίτι και έκλεψε καναρίνι, εφιάλτης για άλλη γυναίκα στην οδό Ηρακλέους

    Ημερομηνία:

    Στον Εισαγγελέα για 11η φορά οι κάτοικοι!

     

    Την 11η καταγγελία προς τον Εισαγγελέα ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Εγλυκάδος – Ριγανοκάμπου μετά τα νέα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που συνέβησαν στην περιοχή τους, με δράστες ρομά. Προ ημερών μάλιστα κατέγραψαν με drone την κατάσταση στον καταυλισμό και διαπίστωσαν πως οι καλύβες αντί να μειώνονται… αυξάνονται! Προστέθηκαν άλλες δέκα που σημαίνει ότι ο «πληθυσμός» των ρομά αυξάνεται και φυσικά αυξάνεται… και η εγκληματικότητα! Χθες μάλιστα άλλη μία φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο του καταυλισμού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να θέλει να την σβήσει και να ζητά την βοήθεια της τοπικής Αστυνομίας αφού οι ρομά (ως συνήθως)… πετούν πέτρες ή επιτίθενται στους πυροσβέστες!

    Με αφορμή την προ ημερών σύλληψη των 9 ρομά (5 ανηλίκων και 4 ενηλίκων) που είχαν κάνει 93 κλοπές, οι κάτοικοι των συνοικιών του Ανατολικού Διαμερίσματος είναι ανάστατοι. Όπως δήλωσε στην «Γνώμη» η κυρία Πέττα, θύμα διάρρηξης και κλοπής, σε όλη τη συνοικία δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχει διαρρηχθεί! «Ημουν στην εκκλησία, μπήκαν μέσα και μου πήραν κάποια κοσμήματα ευτελούς αξίας. Ξέρετε γιατί δεν είχα χρυσαφικά; Γιατί μου τα είχαν κλέψει την προηγούμενη φορά. Και φυσικά δεν αγόρασα άλλα αφού ήξερα τι θα γινόταν! Μου έκαναν όλο το σπίτι άνω κάτω, πως δεν έπαθα εγκεφαλικό μόλις μπήκα μέσα, ενώ μου έσπασαν και το αλουμινένιο παράθυρο για να καταφέρουν να μπουν μέσα στο σπίτι»! Ο κ. Βασίλης διαμένει στην οδό Ηρακλέους και μας περιέγραψ το πως ήρθε αντιμέτωπος με τον κλέφτη: «Είχε πηδήξει την μάντρα του σπιτιού και βρισκόταν μέσα στην αυλή. Χτύπησε ο συναγερμός και μέχρι να βγω έξω… είχε αρπάξει το κλουβί με το καναρίνι μου και έτρεχε! Δεν πρόλαβε να πάρει κάτι άλλο λόγω του συναγερμού… και αν είναι δυνατόν, έκλεψε το κλουβί με το πουλί» κατέληξε.

    Προχθές σημειώθηκε κλοπή σε σπίτι κοντά στο «Τενις Κλαμπ», και φυσικά τα περιστατικά θα συνεχιστούν. Οι κάτοικοι δηλώνουν πως… ούτε η Αστυνόμευση ούτε άλλο μέτρο δεν θα τους βοηθήσει παρά μόνο η απομάκρυνση των ρομά από το ορμητήριό τους που είναι ο καταυλισμός του Ριγανοκάμπου!

    Μετά την προσφυγή τους στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές θα απευθυνθούν για μία ακόμη φορά και στους τοπικούς φορείς μήπως και συνδράμουν στο αίτημά τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξώδικό του στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο «κόκκινο» διατηρείται το θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το εξώδικο του Στέφανου...

    Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του microRNA

    Οι Αμερικανοί Victor Ambros (Βίκτορ Αμπρος) και Gary Ruvkun...

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης στην 52η Γενική Συνέλευση της CPMR

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Προέδρος της Επιτροπής Βαλκανίων &...

    Συνταξιούχοι – Αναδρομικά: 45000 δικαιούχοι πληρώνονται τον Οκτώβριο

    «Ζεστό χρήμα» αναμένεται να λάβουν εντός του Οκτωβρίου περισσότεροι...
    Best Shop