Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου ο ΝΟΠ

    Ημερομηνία:

    Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ήταν μεταξύ των ομάδων και προσώπων που στάθηκαν στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά την συγκλονιστική μαρτυρία της «Χρυσής» Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, τονίζοντας πως οι παραβατικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην αθλητική ζωή.

    Η ανακοίνωση:

    «Με αφορμή την καταγγελία της ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, νιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε:

    Παρόμοιες συμπεριφορές δεν είναι απλά απαράδεκτες, είναι εγκληματικές.  Οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάσουμε την προσωπικότητα, τη σωματική και ψυχική υγεία των αθλητών. Βία, παρενόχληση, παραβατικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην αθλητική ζωή.

    Σεβασμό στο αντίθετο φύλο, στο συναθλητή μας, στο συνάνθρωπο μας, αυτό οφείλουμε να διδάσκουμε στους αθλητές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ – 50.000 θέσεις εργασιακής εμπειρίας με πλήρη κάλυψη κόστους από το κράτος

    Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος σάς ενημερώνει για μια...

    Η Πάτρα τιμά τον μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο

    Μια μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο...

    Στα γιορτινά οι δύο αεροπορικές μονάδες της Δυτικής Ελλάδας

    Μεταξύ άλλων, ας μην ξεχνάμε ότι το προσεχές Σάββατο...