ΠΑΤΡΑ: Εκλογές στο σωματείο ταξί

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την εφορευτική Επιτροπή του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων «ο Αγ. Χριστόφορος» , οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες θα διεξαχθούν αυτό το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου και ώρες από 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21, 1ος όροφος.

    Υποψήφιοι για τις εκλογές ανακηρύχθηκαν και επίσημα δύο συνδυασμοί, η «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Ένωση Ταξί» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου Γιώργο Σιδέρη και 47 υποψηφίους και η «Εναλλακτική Κίνηση» με επικεφαλής τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και 25 υποψηφίους.

    Η ψηφοφορία, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα του μέλους και την άδεια κυκλοφορίας ή φωτοτυπία αυτής.

    Οι οφειλέτες παλαιοτέρων ετών, μπορούν να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες, εφόσον καταβάλλουν το 50% των οφειλών τους. Οι οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιούνται και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς «διαβάζουν» η NΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα

    Αν υπάρχει ένα κοινό σημείο στο νεοδημοκρατικό και στο συριζαϊκό...

    ΔΕΙΤΕ τις καταθέσεις των Πατρινών στις τράπεζες! Ποιοι είναι πλούσιοι και ποιοι… φτωχοί!

    Κοντά στο 1 εκατομμύριο είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στην...

    Τυφώνας «Μίλτον»: Live εικόνα

    https://www.youtube.com/watch?v=3JhtuIMcWpk      

    Βόλος: 66χρονη μητέρα κατήγγειλε την κόρη της για κακοποίηση

    Στα δικαστήρια έφτασαν μάνα και κόρη στον Βόλο, μετά...
    Best Shop