Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 09/10/2024 στις 09:30 το πρωί , η ηλειακή αποστολή συναντήθηκε στο Βατικανό,  με τον Προκάτοχο της Θείας Έδρας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας .

    Στον χαιρετισμό που απηύθυνε  η ηλειακή αντιπροσωπεία , Τον ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που της προσέφερε να τους δεχτεί στην Έδρα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και  αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά του Ν. Ηλείας, ενώ ενημέρωσε τον Πάπα για τη συνδρομή του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε δράσεις  που αφορούν την οικολογία, το περιβάλλον, την κοινωνία και την βιώσιμη ανάπτυξη. Στην συνέχεια παρατέθηκε επίσημο γεύμα προς τιμήν της ηλειακής αποστολής.

    Η αποστολή αποτελείται από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, τους Δημάρχους Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη και Αρχαίας Ολυμπίας κ. Παναγιωτόπουλο Άρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Πύργου κ. Κάρδαρη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Χαντζή Κων/νο,  τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κοροβέση Νικόλαο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπράμο Παναγιώτη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Παναγούλια Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου κ. Τσαμίχα Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου κ. Βαμβακάρη Παναγιώτη και τον υπεύθυνο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Σαραντόπουλο Γεώργιο.

    Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης συνάντησε τον Πάπα στην Ρώμη - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεταναστευτικό: Συναγερμός στην Αθήνα για τις ροές μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

    Εντονη ανησυχία και κινητοποίηση σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες...

    Δυτική Αχαΐα: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου γηπέδου 5χ5 στο Λάππα

    Παραδόθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 στο Δήμο Δυτικής...

    Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Ημέρες και πάρεργα της Δημοτικής Αρχής Ερυμάνθου”

    Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση του Διαμαντή   Κανελλόπουλου Ακόμη μια χρονιά της...

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα με 117 υπογραφές

    «Η υποψηφιότητά μου, αλλά και υποβολή της σήμερα, αποδεικνύει...
    Best Shop