Μίμης Πλέσσας: Θλίψη στο «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο συνθέτη – Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα με τις δηλώσεις της

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα είπαν σήμερα, (9/10) η οικογένεια, φίλοι και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

    Στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, η κηδεία του συνθέτη.

    Τραγικές φιγούρες από το λαϊκό προσκύνημα μέχρι και την ταφή του Μίμη Πλέσσα ήταν η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα και η κόρη τους.

    Η ίδια μάλιστα μίλησε στην κάμερα του Open λέγοντας: «Θερμή παράκληση, που ήταν και δική του. Θέλει να τον θυμόμαστε μέσα από το έργο του, την στάση ζωής του. Όχι από την τελευταία ημέρα του σώματός του, στην γη. Θα τον θυμόμαστε αιώνια. Όλο αυτό δεν του άρεσε και γι αυτό δεν θέλαμε υπερβολές, πολλές ημέρες λαϊκό προσκύνημα και όλα αυτά που μας προτάθηκαν. Μου είχε πει ότι δεν ήθελε η κηδεία μου να είναι show. Θερμά παρακαλώ έπειτα από αυτό το «ύστατο χαίρε» να σβήσουν οι κάμερες».

    Ο Γιώργος Κατσαρός είπε φανερά συγκινημένος: «Είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μου έχει συμβεί, αλλά έρχεται και αυτό, όποτε να΄ναι. Αρκετά έμεινε ο Μίμης, αρκετά με τους φίλους και με τις παρέες του… Με τον Μίμη περάσαμε μια ζωή με μουσική, με πιάνο, με νότες. Έτσι όπως του άξιζε του Μίμη. Θα μείνει αξέχαστος».

    Και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε με τη σειρά του στην κάμερα της εκπομπής του Open: «Είμαστε εδώ να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο. Για όλους εμάς, ο Μίμης ήταν ένας φάρος πολιτισμού, που θα αφήσει τα τραγούδια του για να τα λένε και οι επόμενες γενιές για πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε πολλοί ηθοποιοί την ευτυχία να γνωρίσουμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρωγός στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού-Συναντήσεις Κουνάβη με Μητροπολίτες Πατρών και Καλαβρύτων

    Στο πλαίσιο εθιμοτυπικών συναντήσεων, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου...

    Μεταναστευτικό: Συναγερμός στην Αθήνα για τις ροές μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

    Εντονη ανησυχία και κινητοποίηση σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες...

    Δυτική Αχαΐα: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου γηπέδου 5χ5 στο Λάππα

    Παραδόθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 στο Δήμο Δυτικής...
    Best Shop