Δίκη Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίστηκε ενώπιων των δικαστών η Χρ. Τσάκωνα – Έφυγε από την πίσω πόρτα συνοδευόμενη από τον Σ. Μπουζιάνη

    Ημερομηνία:

    Όλα όσα ισχυρίστηκε ενώπιων των δικαστών η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα, στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρο Κουσουλό.

    Κατά τη σημερινή δικάσιμο η, η πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν πολύ πιεστική προς την ιατροδικαστή και κυρίως πάνω στο πόρισμα της ηπατικής ανεπάρκειας και στην εξήγηση που είχε δώσει εκ των υστέρων και ουσιαστικά ο λόγος της κ. τσάκωνα ήταν σήμερα ένας λαϊκός λόγος, σε επίμονες ερωτήσεις πως μπορεί το παιδί να τρώει να είναι ευδιάθετο και μετά να πεθαίνει ξαφνικά επικαλέστηκε μια μελέτη, η οποία είναι μια Κινεζική μελέτη του 1971 η οποία έγινε πάνω σε ποντίκια!

    Εντύπωση προκαλεί ότι η κ. Τσάκωνα αποχώρησε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων συνοδευόμενη από τον έτερο κρατικό ιατροδικαστή και φίλο της Σωτήρη Μπουζιάνη(!). Μάλιστα ο κ. Μπουζιάνης μια έμπαινε στην αίθουσα μια έβγαινε. Μάλιστα ο κ. Κουσουλός ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και όταν κατέθετε ο κ. Μπουζιάνης κε την κ. Τσάκωνα να “μουρμουρίζει” κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Μαλένας με αποτέλεσμα να την αποβάλλει από την αίθουσα η πρόεδρος του δικαστηρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή από το «ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε»

    Η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, οργανώνει σε συνεργασία...

    Προειδοποιήσεις Πολάκη στην Κουμουνδούρου: Μην τολμήσετε και υπονομεύσετε τη συνάντηση των υποψηφίων

    Μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ να μην υπονομεύσει τη συνάντηση...

    Κινητοποίηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου για το υπεράκτιο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό

    Κινητοποίηση φορέων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου το Σάββατο 19...
    Best Shop