Ανδρουλάκης από Ηλεία: Η ΝΔ βυθίζεται στην αναξιοπιστία ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μήνυμα γιια την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον Πυργο της Ηλείας , όπου πραγματοποίησε χθες βράδυ ομιλία.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος, παρουσία φίλων, στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοικητικών ζήτησε στήριξη ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών και έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για το κόμμα.

    «Το μόνο κόμμα που σταθερά ανεβαίνει είναι το ΠΑΣΟΚ και τώρα που ανοίγει τα φτερά του θα ανέβει ακόμα περισσότερο με ενότητα, αυτοπεποίθηση και αξιόπιστο πολιτικό λόγο. Μπροστά μας ανοίγεται μία νέα εποχή και πρέπει να σκεφτούμε όλοι ώριμα, συντεταγμένα και στρατηγικά. Καταφέραμε να βγάλουμε το δύσκολο κομμάτι της επιχείρησης που ήταν να φύγουμε από τις συμπληγάδες, έχουμε ανοίξει τα φτερά μας, προχωράμε μπροστά και πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει με αξιοπιστία, σταθερότητα και προοδευτικό πρόγραμμα. Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχω να πετύχω, είναι η κοινωνική αξιοπιστία. Δηλαδή, όσο πιο αξιόπιστοι είμαστε, τόσο γρηγορότερα θα φύγει η Νέα Δημοκρατία που βυθίζεται στην αναξιοπιστία» τόνισε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης αναδεικνύοντας τον επόμενο στρατηγικό στόχο για το ΠΑΣΟΚ.

    «Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πιο δυνατό γιατί έδειξε ωριμότητα, ποιότητα στελεχών, πολιτική κουλτούρα. Και αυτό είναι κατάκτηση όλων μας που πρέπει να διαφυλάξουμε και μελλοντικά.

    Ανδρουλάκης από Ηλεία: Η ΝΔ βυθίζεται στην αναξιοπιστία ΦΩΤΟ

    Τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας. Η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς και έχει προσδοκίες. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική. Ενωτικά στο εσωτερικό της παράταξης, δυναμικά στην δημόσια παρουσία μας και με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά και σοβαρές κουβέντες. Μια ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή, δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία αλλά και μέσα στη Βουλή. Αυτός θα είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε.

    Αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία υποστήριξε:

    « Δεν μας ρωτά κανείς πλέον ‘’με ποιον θα πάτε’’ αλλά ‘’πότε θα κυβερνήσετε’’ για να φύγει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη από το Μαξίμου. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Στόχος μας είναι το πρόγραμμά μας και η ατζέντα μας για το κοινωνικό κράτος, για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για τους ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς και την διάκριση των εξουσιών που σέβονται τον πολίτη και τα δικαιώματά του», συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ασκώντας έντονη κριτική στη ΝΔ, επικαλούμενος στοιχεία απόκλισης από τον μέσο όρο της Ευρώπης».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Μάχη για τους αναποφάσιστους μετά το «ναυάγιο» του debate

    Την «καρδιά» των αναποφάσιστων ψηφοφόρων από τον πρώτο γύρο...

    Έρχεται νέα ερώτηση στη Βουλή από «γαλάζιους» βουλευτές

    Οι… κινήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ που καλλιεργούν κλίμα εσωστρέφειας προβληματίζουν...

    Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Αντιμέτωποι με «τσουνάμι» κατασχέσεων 588.000 φορολογούμενοι

    Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που δημοσιοποίησε η...
    Best Shop