Η πισίνα που βρήκε τραγικό θάνατο ο Μπάλντοκ – Ηταν νεκρός για πέντε ώρες, ψάχνουν αν ήταν μόνος του

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του, στη Γλυφάδα, το βράδυ της Τετάρτης.

    Αν και οι πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 31χρονος βρισκόταν τουλάχιστον επί πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα στο άψυχο σώμα του 31χρονου βρέθηκε ένα μπουκάλι βότκα και δύο ποτήρια και από τις κάμερες που υπάρχουν στον χώρο θα διαπιστώσει η αστυνομία αν είχε παρέα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών που βρισκόταν στη ζωή ή αν υπήρχε άτομο μαζί του, την στιγμή που πέθανε στο σπίτι.

    Η πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ

    Στο φως της δημοσιότητας έφερε ο ΑΝΤ1 πλάνα από την πισίνα στο πολυτελές σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, μέσα στην οποία ο 31χρονος διεθνής βρέθηκε νεκρός.

    ΠΙΣΙΝΑ

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Τον Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, εντόπισε νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο σπιτονοικοκύρης του, τον οποίο ενημέρωσε η σύζυγός του και του ζήτησε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βρει τον 31χρονο από το πρωί.

    Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μετέβη στο σπίτι στην παραλία της Γλυφάδας, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ και τις Αρχές.

    Η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή προκάλεσε τεράστιο σοκ τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και ευρύτερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

    Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του έφτασαν έξω από το σπίτι της Γλυφάδας μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Η είδηση προκάλεσε σοκ και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας, τη χώρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

    ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΑΛΤΟΚ

    ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΑΛΝΤΟΚ

    ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΑΛΤΟΚ

    ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Πατρέων προς καταστηματάρχες: Τελευταία προειδοποίηση, εκδώστε τώρα άδειες για τραπεζοκαθίσματα

    Η Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, καλεί...

    Δεκάχρονοι μαθητές τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους

    Ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο μεταξύ μαθητών δημοτικού σχολείου έλαβε...

    Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Βασιλόπουλου στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

    Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», επισκέφτηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου...

    Γαλλία: Ένας νεκρός από το πέρασμα της καταιγίδας Κερκ, 67.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

    Η καταιγίδα Κερκ, η οποία έπληξε χθες τη δυτική Ευρώπη,...
    Best Shop