Οπαδοί του Κασσελάκη ετοιμάζουν συγκέντρωση στη συνεδρίαση της Κ.Ε.

    Ημερομηνία:

    Έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να εμποδίσουν την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής που θα συνεδριάσει το Σάββατο φέρεται να είναι μερίδα υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη.

    Ανάμεσα στους οπαδούς του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί sms με το οποίο καλούνται υποστηρικτές του σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα συνεδριάσει κεντρική επιτροπή ώστε να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του .

     Παράλληλα τα μέλη του οργάνου που υποστηρίζουν τον Στέφανου Κασσελάκη εμφανίζονται έτοιμα να μην μπουν στην αίθουσα ώστε να μην καταγραφεί απαρτία του οργάνου και έτσι να εμποδιστεί η οποιαδήποτε λήψη απόφασης.

    Υπενθυμίζεται ότι το εξώδικο το οποίο έστειλε ο κ. Κασσελάκης έχει ρίξει βαριά τη σκιά του πάνω από την Κουμουνδούρου με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις. Δεν λείπουν αυτοί μάλιστα που θεωρούν επιβεβλημένο να ληφθεί πολιτική ή ακόμα και διοικητική απόφαση κατά του Στέφανου Κασσελάκη που θα του φράξει τον δρόμο μπρος στη διεκδίκηση της ηγεσίας ή ακόμα και θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο αριθμός των απωλειών στον Λίβανο αυξάνεται – «Δύο ακόμα διοικητές της Χεζμπολάχ νεκροί»

    Με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου επικοινώνησε, την Τετάρτη (09/10) ο...

    89% η αύξηση του ιικού φορτίου κορωνοϊού στην Πάτρα-17 νεκροί, 23 διασωληνώσεις, 613 νέες εισαγωγές

    Την εβδομάδα 40/2024 παρατηρήθηκε αυξητική τάση σε σχέση με...

    Με Χάρη Δούκα ο Γιώργος Θωμάς

    Σε ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αχαΐας...
    Best Shop