Θύμα ξυλοδαρμού 10χρονη από συμμαθητές της στο προαύλιο του σχολείου

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών συνέβη αυτή τη φορά στη Νίκαια όπου μια 10χρονη δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές της στο προαύλιο και κατέληξε στο νοσοκομείο.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό Νίκαιας, όταν στο διάλλειμα στο προαύλιο του σχολείου, τέσσερις μαθητές της πέμπτης Δημοτικού ηλικίας 10 ετών επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους.

    «Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας που πήγε στο νοσοκομείο μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της.

    Η μαθήτρια όπως ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στον ΑΝΤ1 βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο». Όλα ξεκίνησαν, όπως ανέφερε, όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

    «Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δασκάλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

    «Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος για τον θάνατου του Δ. Καλογερόπουλου

    ΨΗΦΙΣΜΑ   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής...

    Διακοπή νερού στο Ρίο

    Εργασίες επέκτασης του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική...

    Το ΤΑΞΙ στην Πάτρα – Κλάδος χωρίς στήριξη και κίνητρα

     του Θεόδωρου Λουλούδη*  Η μεταφορά με ταξί στην Πάτρα αποτελεί...
    Best Shop