Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα – Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της, γράφει

    Ημερομηνία:

    Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν για το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν η Ιωάννα Τούνη.

    Ανάμεσα στην Instagrammer και τον παρουσιαστή έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα μια κόντρα, με αφορμή τον τρόπο που σχολίασε στην εκπομπή το βίντεο της Τούνη σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο.

    Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το σπίτι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ποδοσφαιριστής.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ενώ πάνω σε αυτό τόνισε πως δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες, εφόσον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

    «Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή ΔΕΝ αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε.

    Δείτε το story

    τουνη

    Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει… κουφώματα αλουμινίου.

    Δείτε το βίντεο

    Κατακραυγή στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα - Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο του Μπάλντοκ

    Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες. Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

    Μετά τις αντιδράσεις, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ότι οι λεπτομερείς αναλύσεις για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν αχρείαστες, αναγνώρισε το λάθος του κι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

    λιαγκας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για πάντα νέοι: Δέκα τροφές που μας «χαρίζουν» χρόνια

    Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη που χαρίζει στο δέρμα μας την ελαστικότητά...

    ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΪΜΗΣ: Δεν ξεχνάμε την Κύπρο

    Τις ομοιότητες που έχει ο πόλεμος στην Ουκρανία και...

    Θεοδώρα Τζάκρη: «Η συνεδρίαση της ΚΕ για αποκλεισμό Κασσελάκη δυναμιτίζει την εκλογική διαδικασία κι οδηγεί σε διάλυση τον ΣΥΡΙΖΑ»

    Έκκληση απηύθυνε η Θεοδώρα Τζάκρη στη διάρκεια της τοποθέτησής της στην...

    Κυψέλη: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους

    Στη φυλακή οδηγούνται τα δύο αδέλφια που μαχαίρωσαν θανάσιμα τον...
    Best Shop