Πάτρα: Στο «σφυρί» δουλεμπορικά σκάφη και πολυτελή αυτοκίνητα από Τελωνείο και ΟΔΔΥ

    Ημερομηνία:

    Περισσότερα από 30 σκάφη προκάλεσαν το ενδιαφέρον αγοραστών, οι οποίοι επρόκειτο να λάβουν μέρος χθες Πέμπτη 10/10/2024 σε πλειστηριασμό του Τελωνείου Πατρών. Κότερα, γιοτ και ιστιοφόρα έχουν κατασχεθεί από το Ελληνικό Δημόσιο και τα περισσότερα αφορούν δουλεμπορικά που έχουν «οργώσει» τα τελευταία χρόνια τις θάλασσες της ευρύτερης περιοχής κι έπεσαν στα «δίχτυα» του Λιμεναρχείου και των διωκτικών Αρχών.

    Το δέλεαρ ήταν μεγάλο γιατί έχει διαπιστωθεί ότι αρκετά είναι ολοκαίνουργια και προσφέρονται όχι μόνο για αναψυχή, αλλά και για επαγγελματική χρήση.

    Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και για πλειστηριασμούς του ΟΔΔΥ την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Από σήμερα Παρασκευή 11/10/2024 οι εγκαταστάσεις του στην Κάτω Αχαΐα ανοίγουν και επί 4ήμερο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν εκατοντάδες κατασχεμένα ΙΧ αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, ημιφορτηγά, ακόμη και… πατίνια!

    Η μεγαλύτερη προσοχή εστιάζεται σε πολυτελή αυτοκίνητα, που έχουν κατασχεθεί από εμπόρους ναρκωτικών, καταχραστές του Δημοσίου κ.ά. σε… τιμή ευκαιρίας!

    Στη διαδικασία αναμένεται η λήψη αστυνομικών μέτρων, διότι στον προηγούμενο πλειστηριασμό είχε παρατηρηθεί μεγάλη ένταση. Ειδικότερα, έχουν παρατηρηθεί προπηλακισμοί, απειλές και εκβιασμοί από μπράβους, αλλά και παρένθετα πρόσωπα που λειτουργούσαν για λογαριασμό των πραγματικών ιδιοκτητών κατασχεμένων οχημάτων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι μουσική προτιμούν οι άνθρωποι με χαμηλότερο IQ σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη

    Η σύνδεση μεταξύ των μουσικών προτιμήσεων και του επιπέδου...

    Πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος: Τι ισχύει για το κινητό στο αυτοκίνητο

    Η πληρωμή διοδίων αποτελεί μια συνηθισμένη διαδικασία για τους περισσότερους οδηγούς,...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στο Νεκροταφείο

    Πυρκαγιά μέσα στο Νεκροταφείο της Λεύκας ξέσπσε πριν λίγο....