Χωρίς την εφαρμογή του Gov.gr η είσοδος στο Ελλάδα – Ιρλανδία, ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση

    Ημερομηνία:

    Ενώ στα ματς της Stoiximan Super League και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων επιβάλλεται η χρήση της εφαρμογής Gov Wallet, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν υποχρεωτικό στο ματς Ελλάδα – Ιρλανδία.

    Μία νίκη που θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) η Ελλάδα. Μέσα στο Γούμπλεϊ και μπροστά στους πέντε χιλιάδες οπαδούς της, η «γαλανόλευκη» πανηγύρισε την επικράτηση εναντίον της Αγγλίας, χάρη στο buzzer – beater που πέτυχε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

    Ένα τρίποντο αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος «έφυγε» άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Πλέον, το ματς κόντρα στους Βρετανούς αποτελεί παρελθόν, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να στρέφει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι με την Ιρλανδία. Ένας αγώνας επίσης αφιερωμένος στον πρώην αμυντικό, με τους φιλάθλους της επίσημης αγαπημένης να ετοιμάζονται να τον τιμήσουν μέσω της παρουσίας τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

    Ένα «Γ. Καραϊσκάκης» στο οποίο αναμένεται να… μην πέφτει καρφίτσα, αφού πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι πρόκειται να βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο. Για καλή τους τύχη, πάντως, η ταλαιπωρία για την είσοδο από τα τουρνικέ αναμένεται να είναι πολύ μικρότερη απ΄ αυτή που περνούν οι εκάστοτε οπαδοί των ομάδων.

    Γιατί; Διότι εν αντιθέσει με τους αγώνες της Stoiximan Super League και των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, στο ματς Ελλάδα – Ιρλανδία δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του Gov Wallet. Οι φίλοι της Εθνικής θα μπορούν να μπουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» απλά με το εισιτήριο που προμηθεύτηκαν από τον πάροχο (σ.σ. την Ticketmaster). Το επόμενο ερώτημα που γεννάται είναι από που πηγάζει αυτή η απόφαση.

    Η απάντηση έρχεται μέσα από τον νόμο Βρούτση κατά της αθλητικής βίας, Σε αυτόν, λοιπόν, δεν προβλέπεται η χρήση της εφαρμογής Gov Wallet για αγώνες της επίσημης αγαπημένης, κάτι που ισχύει και για τους αγώνες μπάσκετ. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως, σε αντίθεση με τις αναμετρήσεις των ομάδων, οι πιθανότητες για επεισόδια είναι πολύ μικρότερες, έως και ελάχιστες, σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας δεν προβλέπεται ούτε η αγορά κάρτας φιλάθλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα χρήματα δαπανά το μέσο νοικοκυριό και για ποια είδη (γραφήματα)

    Περίπου 1.625 ευρώ τον μήνα ή 20.223 ευρώ τον...

    Μητσοτάκης: Εθνική Ελλάδος, Πλέσσας και ένοπλες δυνάμεις στην εβδομαδιαία ανάρτηση

    Μία αφιέρωση στην Εθνική Ελλάδος και την μεγάλη νίκη...

    «Καταιγίδα» πλειστηριασμών για βιομηχανικά ακίνητα

    «Καταιγίδα» πλειστηριασμών έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα για βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα,...

    Καλώδιο Κρήτης – Κύπρου: Τα επόμενα βήματα για την ηλεκτρική διασύνδεση

    Η αναζήτηση χρηματοδότησης για το μεγάλο ηλεκτρικό καλώδιο Κρήτης – Κύπρου από την Ευρωπαϊκή...
    Best Shop