Καμένα Βούρλα: «Μας έλεγε ότι είχε τσακωμούς» λέει γείτονας της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

    Ημερομηνία:

    Φως στα αίτια του άγριου εγκλήματος που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής  στα Καμένα Βούρλα, με θύμα μία γυναίκα 84 ετών, προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομία.

    Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, μετά από κλήση συγγενών της στην Αστυνομία, αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη ημέρα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την αγριότητα του εγκλήματος.

    Οι έρευνες των Αρχών για το μυστηριώδες έγκλημα στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με την Αστυνομία να ερευνά κάθε ενδεχόμενο. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσει για κατάθεση συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα και άτομα, που επικοινώνησαν με την 84χρονη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να μάθουν αν υπήρχε κάτι που την απασχολούσε ή την προβλημάτιζε.

    Παράλληλα, θα αναζητηθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι μπήκαν ή βγήκαν από το διαμέρισμα της οδού Παπαδημητρίου, το επίμαχο διάστημα του εγκλήματος.

     Η 84χρονη έμενε στη Λιβαδειά και το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν το εξοχικό της. “Πάντα πηγαινοερχόταν μεταξύ Λιβαδειάς και Καμένων Βούρλων. Το τελευταίο διάστημα, περίπου έναν χρόνο έμενε εδώ σχεδόν μόνιμα“, λέει γείτονας της 84χρονης.

    “Κάθε φορά που ερχόταν από τη Λιβαδειά μας έλεγε ότι ήταν στεναχωρημένη, γιατί είχε τσακωμούς για τα κληρονομικά“, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

    “Έρχεται εδώ και παραθερίζει τα τελευταία 8 με 10 χρόνια. Τη βλέπαμε έξω, να κάνει βόλτα, να ψωνίζει, μέχρι εκεί. Ήταν ήσυχη γυναίκα, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν“, αναφέρει στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων.

    Ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε μαζί με αστυνομικούς και έναν κλειδαρά στο διαμέρισμα και αφού άνοιξαν την πόρτα, εντόπισαν νεκρή την 84χρονη. Στο πάτωμα υπήρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια.

    Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ η πόρτα του διαμερίσματός της δεν έφερε ίχνη παραβίασης και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

    Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εντόπισε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. Παράλληλα, προσδιόρισε τον θάνατό της, το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν ο δράστης ή οι δράστες του άγριου εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο σχετικά με την ταυτότητά τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιθεώρηση Εργασίας: Βαφτίζουν τους αδήλωτους εργαζομένους πελάτες και κουμπάρους

    «Μόλις δώσω το σύνθημα, πέφτετε όλοι στη θάλασσα», είχε...

    Οικονόμου: Την Τρίτη η πρώτη εικόνα του νέου συγκοινωνιακού χάρτη

    Για το νέο συγκοινωνιακό χάρτη, την αύξηση ελέγχων στα...

    Έρχεται πρόγραμμα €600 εκατ. για καλλιεργείες σε θερμοκήπια – Τσιάρας: Μονόδρομος η ενίσχυσή τους

    Να «μειώσει» την ψαλίδα που υπάρχει στη θερμοκηπιακή καλλιέργεια της...

    Τουρισμός: Τα… άγνωστα οικονομικά πίσω από τον κλάδο με συνολική συνεισφορά 30% στο ΑΕΠ

    Μικροεπιχειρηματικότητα, νησιωτική οικονομία και πληθυσμιακή κάλυψη, πρωτογενής τομέας, γυναικεία...
    Best Shop