Tην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας επισκέφθηκε ο Αντώνης Κουνάβης

    Ημερομηνία:

    Tην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, όπου είχε συνάντηση με το προεδρείο του ΣΕΒΙΠΑ και επιχειρηματίες, επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους», Αντώνης Κουνάβης, μαζί με υποψηφίους.

    Ο κ. Κουνάβης επανέλαβε τις βασικές αρχές του συνδυασμού για «σύγχρονο Επιμελητήριο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με τις υπηρεσίες του να είναι για όλους, με συνεχή ενημέρωση για χρηματοδοτικές και άλλες δυνατότητες, με πραγματική διάθεση εξωστρέφειας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

    Επανέλαβε πως «δεν αντιδικούμε με κανέναν, αλλά είμαστε εδώ για να καταθέσουμε νέες προτάσεις, με νέες ιδέες, για να δώσουμε πνοή στο Επιμελητήριο».

    Όπως τόνισε ο κ. Κουνάβης, στόχος είναι ένα εξωστρεφές επιμελητήριο, προς όφελος των μελών του, προς όφελος των  επιχειρηματιών της Αχαΐας.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι στους βασικούς στόχους, επίσης, είναι η διοργάνωση ετήσιας εμπορικής έκθεσης με πανελλήνια εμβέλεια, καθώς και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Πάτρα, που θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη σε πολλούς κλάδους της τοπικής οικονομίας.

    Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ, Δημήτρης Λειβαδάρος, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Κολλιόπουλος και Βασίλης Μπέμπος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, Πέτρος Μαντάς, και ο κ. Mαυρομμάτης.

    Στο κλιμάκιο του συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους» συμμετείχαν επίσης, οι υποψήφιοι σύμβουλοι, Φοίβος Καρακίτσος, Κ. Βέρρας, Κατερίνα Βέργη, Γιάννης Τζερμπίνος, Γιάννης Χ. Χριστόπουλος και ο εκπρόσωπος τύπου, δικηγόρος, Δημ. Γκαβέρας.

    Tην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας επισκέφθηκε ο Αντώνης Κουνάβης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΕΣΤΙΑΣΗ: Χρωστάνε οι… 8 στους 10

    Σε «εχθρικό περιβάλλον» κινούνται πλέον οι εστιάτορες και οι...

    Ξεκινά την Τρίτη η διανομή πετρελαίου θέρμανσης – Ποιες θα είναι οι τιμές

    Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με...

    Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό – Τον έδιωξε η παπαδιά

    Ένα διόλου συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου...

    Καμένα Βούρλα: «Μας έλεγε ότι είχε τσακωμούς» λέει γείτονας της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

    Φως στα αίτια του άγριου εγκλήματος που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ...
    Best Shop