Στην 11η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» ως Τιμώμενη Περιφέρεια θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΔΕ

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Agrifoodwest (Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ), θα συμμετάσχει ως Τιμώμενη Περιφέρεια στην 11η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, στην Αθήνα.

    Ο στόχος της συμμετοχής είναι η προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, αναδεικνύοντας την ποιότητα και μοναδικότητά τους σε νέες αγορές, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

    Οι επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω του εκθεσιακού περιπτέρου της ΠΔΕ καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Προγραμματισμού και Προγραμμάτων Αγροδιατροφής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ στα παρακάτω τηλέφωνα & email:

    -τηλ.: 2613.613203, 2613.613208, 2613.613209
    -e-mail: d.bouchagier@pde.gov.gr & dao@pde.gov.gr

    Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τον διαθέσιμο χώρο, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση, λαμβάνοντας υπόψη την ισομερή εκπροσώπηση των Περιφερειακών Ενοτήτων και την προβολή διαφορετικών κατηγοριών τοπικών προϊόντων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρασκευή Κερασιώτη: Η αντίδρασή της σε σχόλιο που δέχτηκε – «Να ασχολούμαστε με τη δική μας ζωή, όχι με του άλλου»

    Η Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που περιμένει το πρώτο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εσωσαν γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό

    Μοιραία παρολίγο να σταθεί για γυναίκα η πτώση της...

    Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής...

    Θρήνος για τον 50χρονο Στέφανο Μήτσου – Πώς έγινε η τραγωδία

    Βαρύ είναι το πένθος στα Τριαντέικα Αγρινίου για τον...