ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΗΤΕΡΑ 13ΧΡΟΝΗΣ: Ο «άγγελος» Ανδρέας Ηλιάδης είναι πάνω από το κεφάλι της κόρης μου – BINTEO

    Ημερομηνία:

    Νοσοκομείο Ρίου ώρα 13.45 Δευτέρα. Η μητέρα της 13χρονης βγαίνει έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Αγκαλιάζει την μικρότερη κόρη της που περίμενε στον διάδρομο μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους. Είχε ευχάριστα νέα. Αν και το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Δευτεριάτικη ενημέρωση που είχε από τον Διευθυντή της Μονάδας Ανδρέα Ηλιάδη ήταν διαφορετική.

    Αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της μικρής. Η μάνα μας κοιτάζει, την ενημερώνουμε πώς είμαστε από το flamis.gr και μας μιλά για όσα βίωσε η οικογένειά της από το πρωί του Σαββάτου, όταν η μικρούλα χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, έξω από το Αγρίνιο. «Το κορίτσι μου είναι πολυτραυματίας. Έχει κάταγμα στο ισχύο, είναι χτυπημένη στη σπονδυλική στήλη, στον αυχένα και έχει θλάσεις στο συκώτι. Έχει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, έχει κάνει και ράμματα. Ευτυχώς όμως δε θέλει χειρουργείο για κάτι από αυτά, η πρώτη εικόνα των γιατρών δείχνει να είναι όλα παροδικά και να μην έχει αφήσει κάτι μόνιμο στο παιδί», μας εξηγεί και μας τονίζει ότι σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηλιάδη φαίνεται να ξεπερνά τον κίνδυνο! Το άτυχο κορίτσι παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς διέσχιζε κάθετα τον δρόμο που διασχίζει το χωριό της. Το αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα η 13χρονη να τραυματιστεί σοβαρά, χτυπώντας στο κεφάλι. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, η κατάστασή της ήταν τέτοια που κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Η μάνα συνεχίζει: «Η κόρη μου έχει έναν φύλακα άγγελο πάνω από το κεφάλι της. Εμπιστεύτηκα τη ζωή του παιδιού μου στον κ. Ηλιάδη. Η κόρη μου έχει έναν φύλακα άγγελο πάνω από το κεφάλι της, εκείνον και την ομάδα του», λέει συγκινημένη!

    Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μικρής και της οικογένειάς της. «Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος πάνω από όλα και μετά γιατρός. Είμαι νοσηλεύτρια και δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια αντιμετώπιση από γιατρό, να στέκεται τόσο πάνω στους ασθενείς του και στους συγγενείς τους», αναφέρει η μητέρα της 13χρονης. Οι γιατροί έχουν ήδη κάποιες αντιδράσεις τπου οργανισμού της 13χρονης  στην αγωγή που της χορηγούν, ενώ η μικρή παρακολουθείται από μία ομάδα γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων που φέρει. Πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να την βγάλουν από την καταστολή στα μέσα της εβδομάδας, εφόσον δεν παρουσιαστεί επιπλοκή.

    «Θα την ξυπνήσουν σιγά – σιγά. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, θέλει δύναμη και από εμάς και από το παιδί για να τα αντιμετωπίσουμε», αναφέρει η μητέρα της.

    Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ

    Στο Καινούργιο Αγρινίου συναντήσαμε την γιαγιά της μικρής. Η γυναίκα έκανε τον σταυρό της και ευχόταν τα καλύτερα για την εγγονή της. Μιλά με τα καλύτερα λόγια για ένα παιδί χαρούμενο, ώριμο για την ηλικία του! Ακόμη δεν είχε μάθει τα ευχάριστα και η αγωνία φαινόταν στο πρόσωπό της. Προσευχόταν από το Σάββατο κάθε στιγμή για το κορίτσι. Και οι προσευχές της έπιασαν.

    Τροχαίο - 12χρονη - Αγρίνιο

    Τροχαίο - 12χρονη - Αγρίνιο

    Στον ΑΝΤ1 μίλησε η γιαγιά του κοριτσιού για το ατύχημα και για την κατάσταση της υγείας του παιδιού:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μονής Αββακούμ: Μοναχοί απειλούν να αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα – «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;»

    Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνούν οι μοναχοί που καθαιρέθηκαν για την...

    ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης έχει καταλάβει κάποια από όσα του καταλογίζουν (βίντεο)

    Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Τρίτη ο Παύλος...

    Πατρινός Μητροπολίτης οδεύει… για “ξύρισμα”! Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες του

    Εστω και με μεγάλη καθυστέρηση το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως κάνει...

    Τζάκρη: Εκτροπή αν υπάρξει αναβολή του συνεδρίου, αν ήθελε ο Κασσελάκης θα είχε 5.000 άτομα έξω από την ΚΕ

    Εκτροπή που θα καταγγελθεί, θα είναι σύμφωνα με τη Θεοδώρα...
    Best Shop