Το Μαξίμου σπάει την παράδοση και τραβά «διαχωριστική γραμμή» με τη Λατινοπούλου

    Ημερομηνία:

    Εδώ και πολύ καιρό, η Νέα Δημοκρατία είχε επιλέξει μια στρατηγική έναντι κομμάτων στα δεξιά της, με ελάχιστες εξαιρέσεις: να μην σηκώνει το γάντι. Αυτή η στρατηγική ακολουθήθηκε δια μακρόν και ακολουθείται ακόμα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ασχέτως εκλογικών αποτελεσμάτων. Η «παράδοση», όμως, έσπασε χθες για την περίπτωση της προέδρου της Φωνής Λογικής, Αφροδίτης Λατινοπούλου, με την οποία το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να τραβήξει μια σαφή διαχωριστική γραμμή.

    Αφορμή οι πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Λατινοπούλου (Action24) για την «αριστερή ψυχούλα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και ο ισχυρισμός της ότι η ίδια εκφράζει την πραγματική ΝΔ. Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», άλλωστε, πήγε προ μηνών στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο με ομιλητές τους κ.κ. Σαμαρά και Καραμανλή, ενώ δημοσίως έχει προτείνει έναν από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι και στις ευρωεκλογές, ο κ. Καραμανλής είχε κατέβει από το αυτοκίνητό του για να χαιρετίσει την κυρία Λατινοπούλου, με την οποία ψήφιζαν στο ίδιο σχολείο.

    Υπό αυτό το πρίσμα, το Μέγαρο Μαξίμου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψει άκοπα την εκ δεξιών πλαγιοκόπηση, ενώ δεν θα επιτρέψει και σε κανέναν να υποκαθιστά τη ΝΔ. «Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αλλά και ως προς την γενικότερη κατάσταση, γεωπολιτικά, για να έχουμε στη χώρα μας πολιτικούς που η ρητορική τους και οι αποστροφές τους, παραπέμπουν σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών», υπογράμμισε δηκτικά χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος είχε και την πολιτική εντολή μετά τον «πρωινό καφέ» στο Μαξίμου να «σηκώσει το γάντι» που εδώ και καιρό πετάει η κ. Λατινοπούλου. Μάλιστα, αυτό που επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης είναι ότι η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» όχι μόνο δεν είναι «η πραγματική ΝΔ», αλλά στο Ευρωκοινοβούλιο έχει ενταχθεί στην ακροδεξιά ομάδα των «Πατριωτών για την Ευρώπη», μαζί με τον Βίκτορ Όρμπαν και τη Μαρίν Λε Πεν, ούτε καν στην ομάδα της Τζόρτζια Μελόνι, για την οποία η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δεν έχει κρύψει τον πολιτικό της θαυμασμό.

    «Η κυρία Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην Ευρωπαϊκή Άκρα Δεξιά. Τώρα πως γίνεται ένας μέλος της Ευρωπαϊκής Άκρας Δεξιάς, να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, δεν ξέρω πως μπορεί να συμβαίνει», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Σωματείο Εργαζομένων «Ιπποκράτης» στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ

    Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" σε ανακοίνωσή...

    ΗΠΑ: Φερμουάρ οδήγησε ιατροδικαστή στην εξιχνίαση δολοφονίας

    Ο διάσημος ιατροδικαστής Δρ. Μάικλ Μπάντεν επιβεβαίωσε τις υποψίες μιας οικογένειας...

    ΗΠΑ: Οι 20 πολιτείες με τους περισσότερους Έλληνες

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον μεγαλύτερο πληθυσμό Ελλήνων εκτός της ίδιας της Ελλάδας,...

    ΠΑΤΡΑ: Ντου της ΑΑΔΕ σε λαϊκές αγορές… και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ! Δείτε τι κατέσχεσαν

    Σε υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,...
    Best Shop