Τι απέγιναν οι πιο διάσημες «κατίνες» του βρετανικού «Big Brother» μόλις πήραν… εξιτήριο από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»

    Ημερομηνία:

    Το κοινό του βρετανικού «Βig Brother» τις αποκαλούσε «Κατίνες», ενώ οι ίδιες ήταν ικανοποιημένες που έφτιαχναν όνομα μέσα από τον ρόλο της «κακιάς» της σεζόν. Ωστόσο δεν είχαν όλες την ίδια κατάληξη όταν βγήκαν από το reality.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Πόρνη με διάσημους πελάτες μπορεί να εξιλεώθηκε και αρχηγός «κλίκας» να έγινε εκατομμυριούχος, ωστόσο επιτυχημένη ηθοποιός είδε την καριέρα της να καταστρέφεται, ενώ μοντέλο αντιμετώπισε κατηγορίες για το χρώμα του δέρματός της, αλά Μάικλ Τζάκσον.

    agglides141043
    Η Τσάρλι Ουχέα

    Η Τσάρλι Ουχέα έκανε άνω κάτω το σπίτι του βρετανικού «Big Brother» το 2007, καθώς δεν σταματούσε να κουτσομπολεύει τους συμπαίκτες της πίσω από την πλάτη τους. Εφτασε στο σημείο να έρθει στα χέρια άγρια με τη συγκάτοικό της Σανέλ Χέις για την… ηλικία της Ριάνα. Ο ρόλος της «κακιάς» δεν την οδήγησε πολύ μακριά στο reality, καθώς κατετάγη 14η, ωστόσο της χάρισε ένα πολυπληθές κοινό που εκτόξευσε τις μετοχές της στη βρετανική τηλεόραση και ήταν συχνά προσκεκλημένη σε εκπομπές. Το 2018 προκάλεσε σάλο, όταν τα έφτιαξε με τον κατάδικο Τζόι Μόρισον με το που βγήκε εκείνος στη φυλακή, ενώ στις ημέρες μας βγάζει λεφτά ως μοντέλο του Instagram, αλλά δέχεται κριτική ότι λευκαίνει το δέρμα της, όπως είχε κατηγορηθεί ότι έκανε ο Μάικλ Τζάκσον.

    Το 2018, όταν η Ροξάν Πάλετ μπήκε στο σπίτι του reality, ήταν μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς των Βρετανών, κυρίως για τον ρόλο της Τζο Στάιλς στη σαπουνόπερα «Emmerdale». Οταν βγήκε, ουσιαστικά η καριέρα της είχε τελειώσει. Αυτό που μεσολάβησε ήταν ότι για να καταστρέψει την εικόνα του συμπαίκτη της Ράιαν Τόμας τον κατηγόρησε ότι της έριξε γροθιά. Ελεγε δε στους άλλους κατοίκους του σπιτιού ότι δεν ήθελε να κοιμάται πια στο ίδιο δωμάτιο με τον Τόμας, διότι τον φοβόταν. Αυτό που ξέχασε η Πάλετ ήταν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες. Η παραγωγή πέρασε από κόσκινο όλα τα βίντεο και έδειξε στο κοινό ότι ο Τόμας δεν την είχε πλησιάσει καν. Πλέον η πρώην ηθοποιός ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    agglides14104
    Ροξάν Πάλετ

    Με το που μπήκε στο σπίτι του «Big Brother», το 2014, η Χέλεν Γουντ αποκάλυψε ότι εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας με έδρα το Μπόλτον. Ανάμεσα στους πελάτες της ήταν τρεις ηθοποιοί, τέσσερις εκατομμυριούχοι ποδοσφαιριστές και ένας δικαστής. Τα βιτριολικά σχόλιά της και το άγριο bullying που έκανε στη συμπαίκτριά της Τζέιλ Κάρατραπ έκανε το κοινό να τη χαρακτηρίσει την «κακιά» του σπιτιού, όμως κατάφερε να νικήσει στο reality και να πάει σπίτι της με 120.000 ευρώ. Συνέχισε να δουλεύει ως «call girl» και το 2019 κυκλοφόρησε το βιβλίο «A Man’s World» με τις εμπειρίες της. Αποσύρθηκε από τον χώρο του πληρωμένου έρωτα, αφού ανακοίνωσε ότι αφοσιώνεται στη φροντίδα της μητέρας της που πάσχει από άνοια, βρίσκοντας εξιλέωση στα μάτια των φανατικών του reality.

    agglides141044
    H Χέλεν Γουντ

    Η «μεγάλη γλώσσα» έκαψε την κατάξανθη Εμιλι Καρ στο «Big Brother 8», καθώς δεν έφτανε που μιλούσε άσχημα κυρίως για τις συμπαίκτριές της, αλλά έδειξε και ότι είναι ρατσίστρια. Η κακία της φοιτήτριας δραματικής σχολής την κράτησε στο σπίτι μόλις εννέα ημέρες, καθώς η παραγωγή την έδιωξε όταν έβρισε μια συμπαίκτριά της με ρατσιστικό σχόλιο. Η «γλωσσού» ρατσίστρια Καρ ζήτησε δημόσια συγγνώμη, λέγοντας ότι ντρέπεται για τον εαυτό της, αλλά δεν έκανε καριέρα ως ηθοποιός, ούτε καν ως τηλεοπτικός «μαϊντανός» σε διάφορες εκπομπές. Βρήκε όμως τον δικό της «παράδεισο» στο Instagram, όπου έγινε influencer και συχνά αναρτά selfies από χλιδάτους τουριστικούς προορισμούς.

    agglides141041
    Γκρέις Ανταμς – Σορτ

    Η «κλίκα» της Γκρέις Ανταμς – Σορτ, όταν δεν «έθαβε» τους άλλους παίκτες στο «Big Brother», συνωμοτούσε ποιον να πετάξει έξω από το σπίτι του reality. Αν είχε κανείς αμφιβολία ότι εκτός από κουτσομπόλα ήταν και η «κακιά» της σεζόν, φρόντισε να τις διαλύσει η ίδια πετώντας ποτήρι στη Σούζι Βερίκο. Η Ανταμς – Σορτ όχι μόνο δεν πήγε χαμένη μετά το τέλος του reality, αλλά παντρεύτηκε τον συμπαίκτη της Μάικ Ντάλτον, απέκτησαν παιδιά και πλέον είναι εκατομμυριούχος με ακίνητα σε τοποθεσίες-φιλέτα ανά τον κόσμο. Τα κατάφερε ιδρύοντας τη δική της διαφημιστική εταιρία στο Λίβερπουλ, την οποία πούλησε αργότερα για εκατομμύρια ευρώ.

    Μόνο 14 ημέρες άντεξε η παραγωγή του βρετανικού «Big Brother 9» πριν πετάξει έξω από το σπίτι την Αλεξάντρα Ντε – Γκέιλ. Οι «κατινιές» που έκανε δεν ήταν ο λόγος, καθώς μπορεί να τις συχαινόταν το κοινό, αλλά ανέβαζαν τα ποσοστά τηλεθέασης. Η Ντε – Γκέιλ αποβλήθηκε, όταν άρχισε να απειλεί τη ζωή των συμπαικτών της που την ψήφισαν υποψήφια για έξοδο. Μετά το reality η ζωή της άρχισε να κατρακυλάει. Εναν χρόνο αργότερα συνελήφθη, όταν απείλησε με κουζινομάχαιρο 15 εκατοστών τρεις γυναίκες που της είπαν ότι δεν ήταν πια διάσημη. Γλίτωσε τη φυλακή, όμως από τότε πέρασε στην αφάνεια.

    agglides141042
    Αλεξάντρα Ντε – Γκέιλ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Αθήνα τον Νοέμβριο ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν

    Στις 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συνάντηση...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Τροχαίο στην Παραλία – Δύο τραυματίες

    Τροχαίο ατύχημα στις 6.30 το απόγευμα στην οδό 25ης...

    ΔΙΚΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ενταση με Μάνο Δασκαλάκη που ξέσπασε

    Ένταση στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη Πισπιρίγκου σήμερα...

    Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού – Τι συμβολίζει

    Η 15η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Λευκού...
    Best Shop