ΠΑΤΡΑ: Ντου της ΑΑΔΕ σε λαϊκές αγορές… και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ! Δείτε τι κατέσχεσαν

    Ημερομηνία:

    Σε υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, τα Τελωνεία συνεχίζουν την διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης ρευστών διαθεσίμων, καπνικών προϊόντων, αλκοολούχων προϊόντων, ναρκωτικών, παραποιημένων ειδών και ενεργειακών προϊόντων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε 4 λαϊκές αγορές του Δήμου, άτομα τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας 2 σακούλες και 2 σακίδια, τα οποία περιείχαν 269 πακέτα τσιγάρα (5.380 τεμάχια) και 23 συσκευασίες καπνού (1.150 gr), χωρίς την προβλεπόμενη ένσημη ταινία φορολόγησης. Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 1.257€.
    Σε έλεγχο στον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου της γραμμής Βόνιτσας – Αθήνας στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου, με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή «King», βρέθηκε σαν ασυνόδευτο και κατασχέθηκε ένα δέμα με 6.5 kg χύμα λεπτοκομμένου καπνού. Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 1.425€.
    Σε ελεγκτική επιχείρηση, σε 2 λαϊκές αγορές του Δήμου Πατρέων, άτομα, τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας 1 σακούλα και 1 σακίδιο, τα οποία περιείχαν 235 πακέτα (4.700 τεμάχια) λαθραία τσιγάρα και 12 συσκευασίες (600 gr) καπνού, χωρίς την προβλεπόμενη ένσημη ταινία φορολόγησης. Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 1.162€.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΗΠΑ: Οι 20 πολιτείες με τους περισσότερους Έλληνες

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον μεγαλύτερο πληθυσμό Ελλήνων εκτός της ίδιας της Ελλάδας,...

    Ο κολοσσός Geely στην Ελλάδα

    Η είσοδος της Geely στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της GEO Mobility...

    Νίκος Μουτσινάς: Σήμερα η πρεμιέρα της εκπομπής «ΝΜ Βραδιάτικα» ΒΙΝΤΕΟ

    Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά,...

    Ηλίας Κασιδιάρης: Βγήκε από τις φυλακές με μια εβδομάδα άδεια

    Άδεια από τις φυλακές Δομοκού έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης...
    Best Shop