Σπύρος Παπαδόπουλος για Δανάη Μπάρκα – «Δύσκολο να βρεις γόνατα που να μην έχει κάτσει, ως παιδάκι»

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένοι στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα (15/10) ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου. Στην αρχή της συνέντευξης, ο επιτυχημένος ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που είχε γνωρίσει την παρουσιάστρια σε ηλικία έξι ετών, ενώ μία ατάκα του έκανε όσους βρίσκονταν στο πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

    Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Τόση ώρα που είμαστε εδώ, ξέρεις τι σκέφτομαι; Την πρώτη φορά που σε γνώρισα, που ήσουν έξι ετών και λέω πως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία απ’ εμάς. Άντε να σου έλεγαν εκείνη την ώρα ότι θα πηγαίνεις καλεσμένος στην εκπομπή αυτού του μωρού!».

    ICECAP

    «Δύσκολο να βρεις γόνατα που να μην έχει κάτσει η Δανάη, ως παιδάκι!», απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και όσοι βρίσκονταν στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκτέλεση στην Καλλιθέα -Ξεκαθάρισμα λογαριασμών κυκλωμάτων ναρκωτικών βλέπουν οι Αρχές

    Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές ως κίνητρο, πίσω από...

    Ελληνίδες: Οκτώ στις δέκα απατούν το σύντροφό τους

    Σοκάρουν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε...

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...