ΗΠΑ: Ο επικήδειος ενός γιου για τον πατέρα του σκόρπισε γέλια και δάκρυα – «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού»

    Ημερομηνία:

    Έναν ξεχωριστό και χιουμοριστικό επικήδειο έγραψε ο Τσαρλς Μπέμ από το Χιούστον του Τέξας για τον πατέρα του, Ρόμπερτ Μπέμ, κάνοντάς τον viral στις ΗΠΑ. Ο Τσαρλς παρουσίασε τον πατέρα του, ηλικίας 74 ετών, με έναν τρόπο που αντανακλά την εκκεντρικότητα και το ιδιαίτερο χιούμορ του. «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού», σχολίασε για τον θάνατο του πατέρα του.

    Ο Τσαρλς εξήγησε ότι δεν επρόκειτο για ασέβεια, αλλά για έναν ειλικρινή και αυθεντικό φόρο τιμής προς τον πατέρα του, που έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της μικρής πόλης Κλάρεντον του Τέξας να γελάσουν για άλλη μια φορά με τον αγαπημένο τους συμπολίτη.

    Ο επικήδειος του Τσάρλς Μπέμ ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό και γλαφυρό ύφος: «Ο Ρόμπερτ Άντολφ Μπέμ, πιστός στην προσέγγισή του για τη ζωή, ψιθύρισε την τελευταία ακατάληπτη και πιθανότατα αχρείαστη κατάρα του στις 6 Οκτωβρίου 2024, λίγο πριν σκοντάψει σε “κάποιο ηλίθιο πράγμα” και χτυπήσει το κεφάλι του στο πάτωμα».

    Ακολούθως, ο Τσαρλς περιγράφει τη ζωή του πατέρα του, στο ίδιο στυλ, ξεκινώντας από τη γέννησή του το 1950, σημειώνοντας ότι «ο Θεός αμέσως έσπασε το καλούπι και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του».

    Για τα χρόνια που ο Ρόμπερτ Μπέμ έγινε πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Τσαρλς είπε: «Αναθρεμμένος ως Καθολικός, ο Ρόμπερτ κατάφερε να αφήσει τη γυναίκα του, Νταϊάν, έγκυο τρεις φορές γρήγορα, αποφεύγοντας για λίγο την επιστράτευση στον πόλεμο του Βιετνάμ, με τα παιδιά του, Μισέλ, Τζον και Σάρλοτ, να γεννιούνται από το 1967 έως το 1972».

    ΗΠΑ: Ο επικήδειος ενός γιου για τον πατέρα του σκόρπισε γέλια και δάκρυα – «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού»

    Πρόσθεσε επίσης σε χιουμοριστικό τόνο: «Αργότερα, ίσως ανησυχώντας για την πιθανή σύγκρουση στη Γρενάδα, γεννήθηκε ο Τσαρλς το 1983».

    Η σύζυγός του, Νταϊάν, πέθανε τον Φεβρουάριο, με τον Τσαρλς να περιγράφει χιουμοριστικά την απώλεια αυτή ως «η στιγμή που ο Θεός την λυπήθηκε και την άφησε να φύγει από εκεί για να απολαύσει την ειρήνη και τη σιωπή που τόσο πολύ άξιζε».

    ΗΠΑ: Ο επικήδειος ενός γιου για τον πατέρα του σκόρπισε γέλια και δάκρυα – «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού»

    Ο Ρόμπερτ, που εργάστηκε ως «ημι-επαγγελματίας οδηγός φορτηγού – και όχι επαγγελματίας οδηγός ημιφορτηγού», είχε επίσης μια ιδιαίτερη αγάπη για τη συλλογή αντικών, κυρίως όπλων και φυσαρμόνικων. Η τελευταία του αγάπη, οι φυσαρμόνικες, «έκανε τα σκυλιά του να ουρλιάζουν συνεχώς τα βράδια», ψυχαγωγώντας τους γείτονες, ενώ έδινε τις φυσαρμόνικες στα εγγόνια του «για να  παίζουν δυνατά» κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών με τους γονείς τους.

    Η ενασχόληση του Ρόμπερτ με τα όπλα στα τελευταία του χρόνια είχε προκαλέσει διάφορα, απρόσμενα περιστατικά όπως όταν «κατάφερε να ανοίξει δύο τρύπες στο ταμπλό του αυτοκινήτου του σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις», σύμφωνα με τον Τσαρλς.

    ΗΠΑ: Ο επικήδειος ενός γιου για τον πατέρα του σκόρπισε γέλια και δάκρυα – «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού»

    Ο Τσαρλς κατέληξε λέγοντας: «Χωρίς τη Νταϊάν για να τον διασκεδάζει, ο Ρόμπερτ επικεντρώθηκε στο να διασκεδάζει εσάς, τους αξιότιμους κατοίκους του Κλάρεντον του Τέξας. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε για να ανεχθούμε τα καμώματα του Ρόμπερτ μέχρι τώρα, αλλά τώρα είναι πρόβλημα του Θεού».

    Παρόλο που ο επικήδειος αυτός, με έντονες δόσεις χιούμορ, έγινε viral και προκάλεσε γέλιο σε πολλούς, ο Τσαρλς ανέδειξε ένα σοβαρό μήνυμα: την απομόνωση που βίωσε ο πατέρας του, ως ηλικιωμένος, τους τελευταίους μήνες της ζωής του, από τότε που έχασε τη γυναίκα του. Συμπλήρωσε πως οι κάτοικοι του Κλάρεντον τον βοηθούσαν συχνά, αλλά η μοναξιά τον έπνιγε όταν έβλεπε την άδεια καρέκλα της μητέρας του.

    ΗΠΑ: Ο επικήδειος ενός γιου για τον πατέρα του σκόρπισε γέλια και δάκρυα – «Τώρα είναι πρόβλημα του Θεού»

    «Όταν προσπάθησα να του παρέχω βοήθεια για την ψυχική του υγεία, μου είπε ότι φοβόταν και ήθελε να είμαι εκεί μαζί του», δήλωσε ο Τσαρλς.

    «Πολλοί άνθρωποι αποσύρονται σε αυτές τις μικρές πόλεις και μετά, όταν γεράσουν, τα παιδιά τους σκορπίζονται μακριά και καταλήγουν μόνοι τους. Πολλοί περνούν απαρατήρητοι», σχολίασε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εισβολή κουκουλοφόρων ληστών σε σπίτι ηλικιωμένης – Την χτύπησαν και άρπαξαν χρυσαφικά που φορούσε

    Τον απόλυτο… εφιάλτη ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των δύο ληστών...

    Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ – Ντοκουμέντο με την σορό του

    Νεκρός είναι ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, μετά από...

    Πένθος για τον Αχαιό βουλευτή Σπύρο Τσιρώνη

    Έχασε τη μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...

    Το top-40 των χωρών που οι πελάτες αφήνουν τα υψηλότερα tips

    Η εφαρμογή ψηφιακών αποδείξεων, Sunday, μέτρησε τρία εκατομμύρια αποδείξεις...
    Best Shop