Ο Γιώργος Παπανδρέου για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου

    Ημερομηνία:

    “Πρωτοπόρα, δυναμική προσωπικότητα, μαχητικό πνεύμα, ήταν αυτά που χαρακτήριζαν τη Βάσω Παπανδρέου, την αγωνίστρια και συνοδοιπόρο των κοινών μας αγώνων για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την Αλλαγή της χώρας” αναφέρει σε μήνυμά του για την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέου.

    Και προσθέτει:”Πρωτοστάτησε στους αγώνες των γυναικών. Έδωσε μάχες στην ΕΕ για την προώθηση προοδευτικών πολιτικών. Συνέβαλε καθοριστικά στον μεγάλο αγώνα για την Προοδευτική Αλλαγή του τόπου.

    Υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, από όποια θέση και αν βρέθηκε. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ως Επίτροπος, Βουλευτής, Υπουργός , επί πολλά χρόνια. Αλλά και ως στέλεχος του Κινήματός μας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ.

    Άφησε παντού το ιδιαίτερο, βαθύ αποτύπωμά της.

    Στους οικείους της εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    10 κακές συνήθειες που κάνουν έναν άνδρα να φαίνεται (πολύ) μεγαλύτερος

    Καθώς όλοι οι άνδρες γερνάμε, είναι φυσικό να χάνουμε...

    Συνεχίζεται η θερμή εισβολή την Κυριακή -Κορυφώνεται η ζέστη του Αγίου Πνεύματος, πού θα δείξει 39άρι

    Ζεστός αναμένεται ο καιρός την Κυριακή αλλά και ανήμερα...

    ΠΑΤΡΑ: Ολη η αλήθεια για την ανακύκλωση! Τι γίνεται με τους γεμάτους μπλε κάδους;

    Μέσα στο επόμενο δίμηνο η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών...

    Η 85χρονη από την Πλατανόβρυση… αποδείχθηκε η καλύτερη “μυστικός” της ΕΛ.ΑΣ. – Αναμένεται να εξαρθρωθεί όλη η σπείρα

    Τον ρόλο του “εισπράκτορα” σε σπείρα Βουλγάρων απατεώνων φέρεται...