Άγρια δολοφονία 25χρονης εγκύου – Την κατέσφαξε η γειτόνισσά της για να της αρπάξει το μωρό

    Ημερομηνία:

    Φρίκη προκαλεί η δολοφονία της 25χρονης, Paula Jana Ferreira Melo, από τη Βραζιλία, την οποία μαχαίρωσε στην κοιλιά η γειτόνισσά της για να της βγάλει το παιδί και να το αρπάξει, ενώ στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι το γέννησε.

    Η Joseane de Oliveira Jardim, έστησε παγίδα στην άτυχη έγκυο με δόλωμα ένα καρότσι που υποτίθεται ότι ήθελε να της δώσει για το παιδί που θα έφερνε σε λίγο διάστημα στον κόσμο. Όταν η 25χρονη μπήκε στο διαμέρισμα της 42χρονης εκείνη της επιτέθηκε με μαχαίρι, την έσφαξε και στη συνέχεια της έσκισε την κοιλιά για να βγάλει από μέσα το μωρό που κυοφορούσε το θύμα.

    Η 42χρονη μετά το άγριο έγκλημα, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι μόλις γέννησε ενώ για να την πιστέψουν εκείνη κάλυψε τα πόδια της με αίμα και έβαλε το μωρό ανάμεσα. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ειδοποίησαν την αστυνομία αφού οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι δεν είχε γεννήσει εκείνη το αγοράκι.

    Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και βρήκαν τη βιολογική μητέρα του παιδιού νεκρή κάτω από το κρεβάτι και τυλιγμένη σε πλαστικό. Στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη της 42χρονης.

    Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, η δολοφόνος είχε προσποιηθεί ότι ήταν έγκυος για δύο μήνες ενώ είχε προσεγγίσει το θύμα για να μάθει πότε ακριβώς επρόκειτο να γεννήσει. Μέσα της Βραζιλίας αναφέρουν, επίσης, ότι η 42χρονη είχε προσεγγίσει το θύμα και μέσω Facebook, προσφέροντάς βοήθεια για τους λογαριασμούς και πληρώνοντας ακόμη και για έναν υπέρηχο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το έμβρυο ήταν υγιές.

    Άγρια δολοφονία 25χρονης εγκύου – Την κατέσφαξε η γειτόνισσά της για να της αρπάξει το μωρό

    «Σχεδίασε να πάρει το παιδί την ίδια μέρα με τα γενέθλιά της, στις 14 Οκτωβρίου 2024 και είπε σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της ότι ήταν έγκυος» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την 42χρονη προσθέτοντας ότι η γυναίκα είχε ιστορικό προσπαθειών να μείνει έγκυος, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

    Το 25χρονο θύμα είχε και μια κόρη επτά ετών, ήταν θετή μητέρα της τετράχρονης ανιψιάς της, ενώ το μωρό που περίμενε θα ήταν το πρώτο της παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη με 68χρονο που βίαζε την 4χρονη εγγονή του

    Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος ενός 68χρονου για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης...

    Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του στο δημαρχείο Αθηνών

    Τον γάμο τέλεσε ο Χάρης Δούκας - Μάρτυρας η...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ στον μπαρμπέρη: Σκηνές από το «Outbreak»

    Οι κάτοικοι του Μπρονξ έμειναν με το στόμα ανοικτό...

    Aντζελίνα Τζολί: Θα τιμηθεί με το κορυφαίο βραβείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα

    Νέα διάκριση για την Αντζελίνα Τζολί, που θα υποδυθεί την Μαρία...
    Best Shop