Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

    Ημερομηνία:

    Λίγες μέρες έχουν περάσει από την είδηση πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τον Σουηδικό Τύπο. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Στοκχόλμη, υποστηρίζεται πως ήρθε σε επαφή με μία νεαρή γυναίκα, την οποία σεξουαλική επαφή την χαρακτήρισε ως συναινετική, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή.

    Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαιώνει το «RMC Sport», έχει γραπτά αποδεικτικά μηνύματα με τη νεαρή γυναίκα και μετά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο, με την συνομιλία μάλιστα να είναι σε φιλικό τόνο και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι να επιβεβαιώνει σε αυτό το στάδιο πως το άτομο που έκανε την καταγγελία, ήταν και αυτό που συνομιλούσε με τον Εμπαπέ.

    Η σουηδική εισαγγελία έχει δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου στο οποίο επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα μετά την υποβολή μήνυσης για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη. Από την πλευρά του ο Κιλιάν Εμπαπέ στο άκουσμα της είδησης πριν λίγες μέρες, είχε αντιδράσει αμέσως, κάνοντας λόγο για «fake news», ενώ έχει υπάρχει η πεποίθηση πως όλο αυτό είναι παγίδα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εκπρόσωπος του Γάλλου επίσης, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν μπορεί να φανταστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι έχει γίνει καταγγελία και τον στοχοποιεί».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τσιτσιπάς – Λεχέτσκα: Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Αμβέρσας

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) αντιμετωπίζει τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα στα προημιτελικά...

    Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Αποζημίωση έως 500 ευρώ για κάθε ζώο που θανατώθηκε

    Δημοσιεύθηκε χθες (17.10.2024) ΦΕΚ (Τεύχος B’ 5788/17.10.2024) η Κοινή...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συγκλονίζει ο θάνατος του 28χρονου Γιώργου – ΦΩΤΟ

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του...

    Μάρθα Στιούαρτ: Παραδέχτηκε ότι απατούσε τον σύζυγό της – Ήταν πολύ εύκολο να το κρατήσω κρυφό, λέει

    Η Μάρθα Στιούαρτ μίλησε για την απιστία της πριν από χρόνια...
    Best Shop