ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρές μέσα σε 24 ώρες δύο κοπέλες 27 ετών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η Χριστίνα Σκούρα έχασε πολύ πρόωρα την άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια αφού πρώτα πολέμησε σκληρά με όλη της τη δύναμη. Δεν λιποψύχησε στιγμή. Γεμάτη καλοσύνη, δοτικότητα, πάντα με το χαμόγελο.

    Η απώλεια της 27χρονης κοπέλας έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους και την τοπική κοινωνία του Σκουροχωρίου, όπου οι γονείς της διατηρούν καφενείο.

    Το «τελευταίο αντίο» θα της πουν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αύριο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στις 5:00 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σκουροχωρίου.
    ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρές μέσα σε 24 ώρες δύο κοπέλες 27 ετών - ΦΩΤΟ

    Η Κατερίνα Νικολοπούλου, από την Αγία Μαύρα, μια κοπέλα μόλις 27 ετών με όνειρα και αγάπη για τη ζωή, «έσβησε» αναπάντεχα το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Αμαλιάδας – Σαβαλίων, όταν το όχημά της συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό.

    ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρές μέσα σε 24 ώρες δύο κοπέλες 27 ετών - ΦΩΤΟ

    Το  οδικό δίκτυο της Ηλείας βάφτηκε για ακόμα μια φορά με αίμα. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η 27χρονη Κατερίνα που ανασύρθηκε νεκρή από το όχημά της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που εξετάζονται από την Τροχαία.

    Η σύγκρουση -όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι εικόνες που εξασφαλίσαμε- ήταν σφοδρότατη με τη νεαρή γυναίκα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και τα οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες σιδερικών.

    Από το τρομακτικό αυτό δυστύχημα, τραυματίστηκε βαριά και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έχει γεμίσει η Ελλάδα με αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα

    Παρά την εφαρμογή του υποχρεωτικού Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων (MEMO), που...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν υπήρχε κρεβάτι στην ΜΕΘ στην Πάτρα και… τον πήγαν Καλαμάτα μετά από 3,5 ώρες! Πέθανε ο 28χρονος

    Κατέληξε ο 28χρονος μοτοσικλετιστής που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, αφού...

    Πάνω από 100 super car πάνε… Σέρρες το Σαββατοκύριακο

    Συγκεκριμένα και το χρονικό διάστημα 19-20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί...
    Best Shop