Πατέρας θύμα πρώην ψυχολόγου ΕΛ.ΑΣ.: «Ζω έναν εφιάλτη αποξένωσης από το παιδί μου»

    Ημερομηνία:

    Με τις εξελίξεις πάνω στο θέμα της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και όλων των άλλων που εμπλέκονται στην υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων κακοποίησης παιδιών κυρίως από πατεράδες ασχολήθηκε η εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρο Κουσουλό.

    Στην εκπομπή επίσης φιλοξενήθηκε και ο πολύ γνωστός Ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ο οποίος αναφέρθηκε πάνω στις εμπειρίες που έχει από παρόμοιες περιπτώσεις.

    Η εκπομπή “Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό” είχε αποκαλύψει τους διαλόγους της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ με δικηγόρους αλλά και με δικαστικούς λειτουργούς, όπου όπως προέκυψε υπήρχε συνεννόηση για την γνωμάτευση της ψυχολόγου αναλόγως με την απαίτηση του εκάστοτε δικηγορικού γραφείου.

    Για τους λόγους αυτούς η εν λόγω αξιωματικός – ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ τυγχάνει δικαστικών και πειθαρχικών ελέγχων σε πολλαπλά επίπεδα, ενώ παράλληλα ελέγχονται και οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί με τους οποίους υπήρχε επικοινωνία και επαφή.

    Η Αξιωματικός – Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ ερευνάται επίσης για την πλέον προκλητική της συμπεριφορά κατά της ΕΛ.ΑΣ. Χρησιμοποιούσε την στρογγυλή σφραγίδα της Υπηρεσίας της σε γνωματεύσεις που καθ΄ υπόδειξίν έδινε σε δικηγορικά γραφεία, που δεν ήταν δημόσια έγγραφα αλλά αφορούσαν ιδιωτικές της υποθέσεις για να προσδώσει κύρος και να παραπλανήσει τις δικαστικές αρχές.

    Πατέρας θύμα πρώην ψυχολόγου ΕΛ.ΑΣ.: «Ζω έναν εφιάλτη αποξένωσης από το παιδί μου»

    Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ψυχολόγος- αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ διατηρούσε γραφείο ιδιωτικά. Σύμφωνα με το καθηκοντολόγιο της υπηρεσίας της ωστόσο τοποθετήθηκε στη σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την παροχή της ψυχολογικής στήριξης σε δόκιμους αξιωματικούς της σχολής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και μπέικον

    Αυτή η συνταγή για ζυμαρικά με μπέικον είναι ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες...

    Διπλή τραγωδία: Νεκροί δύο νέοι άνθρωποι σε τροχαία

    Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά...

    Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

    Πέθανε η Αλέκα Τουμαζάτου, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης,...

    Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αποστόλης Παναγόπουλος

    Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ.Αστραπή την πρώτη μέρα του αγωνιστικού τριημέρου...
    Best Shop