ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Πολλοί ενδιαφερόμενοι, ένας με εντολή…

    Ημερομηνία:

    Οδεύουμε οριστικά προς την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή του νέου δημάρχου Αιγιαλείας με επιλογή έως και αύριο Κυριακή και ορίζοντα για την ειδική έκτακτη συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, την προσεχή Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

    Βασική παράμετρος της ομάδας της πλειοψηφίας των 17 συμβούλων του τ. ∆ημάρχου ∆ημήτρη Καλογερόπουλου, είναι η διατήρηση της ενότητας και η εξάντληση της νέας δημοτικής θητείας μέσα από την εκλογή νέου δημάρχου ευρείας αποδοχής. Η διαδικασία για την εκλογή, θα εξελιχθεί εντός της ομάδας και η «αρένα» του ∆ημοτικού Συμβουλίου δεν θα… ανοίξει με μια τόσο σημαντική εκκρεμότητα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για επαναληπτικές ψηφοφορίες και εκλογή νέου δημάρχου με σχετική πλειοψηφία!
    Βασικό στοιχείο του ρεπορτάζ εδώ και λίγα 24ωρα, είναι η συμφωνία εντός της ομάδας για εσωτερική ψηφοφορία για την ανάδειξη του διαδόχου του ∆ημήτρη Καλογερόπουλου.

    Με αποτέλεσμα επί χείρας, θα φτάσουμε και στην επίσημη πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα έχει μάλλον τυπικό χαρακτήρα. Η πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του εκλιπόντος, θα γίνει μετά το κλείσιμο του εννιάμερου πένθους που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 20 του μήνα.

    Στην αφετηρία του αγώνα, για τη διαδοχή του ∆ημήτρη Καλογερόπουλου έχουν ήδη βρεθεί οι, Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Ντίνος και Βασίλης Χριστόπουλος.

    Πρώτος, ήταν ο Βασίλης Χριστόπουλος ο οποίος διαθέτει εξαρχής ισχυρά ερείσματα στην ομάδα, ενώ ο Νίκος Καραΐσκος δηλώνει «παρών» και έτοιμος να αναμετρηθεί με τη  συγκυρία της αναπάντεχης απώλειας του επικεφαλής, ένα χρόνο μετά το μεγάλο πανηγύρι για τη νέα νίκη του συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και το Αίγιο βρίσκεται χωρίς ∆ήμαρχο μέσα στους πρώτους 10 μήνες της νέας θητείας…
    Ένα βήμα μπροστά έχει ήδη κάνει και ο αντιπρόεδρος της ∆ΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, έχοντας δηλώσει εντός της ομάδας ότι διεκδικεί την θέση ∆ημάρχου της πόλης για την επόμενη 3ετία. Θα φτάσει βέβαια μέχρι τέλους, μόνο εφόσον διαπιστώσει ότι διαθέτει και την σχετική στήριξη…

    ΓΝΩΜΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και μπέικον

    Αυτή η συνταγή για ζυμαρικά με μπέικον είναι ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες...

    Διπλή τραγωδία: Νεκροί δύο νέοι άνθρωποι σε τροχαία

    Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά...

    Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

    Πέθανε η Αλέκα Τουμαζάτου, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης,...

    Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αποστόλης Παναγόπουλος

    Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ.Αστραπή την πρώτη μέρα του αγωνιστικού τριημέρου...
    Best Shop