ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας για ένα σκυλάκι!

    Ημερομηνία:

    Σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι, μεταφέρθηκε, το Σάββατο το βράδυ, σε κτηνιατρείο με περιπολικό της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία και μάλιστα περίμεναν στο κτηνιατρείο μέχρι να βεβαιωθούν πως όλα πάνε καλά, και να ελέγξουν αν το σκυλί έχει τσιπάκι. Το σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι μεταφέρθηκε  στο κτηνιατρείο της Ιωάννας Γιαννακοπούλου (συμβεβλημένης κτηνιάτρου με το Δήμο Πατρέων) που για μια ακόμα φορά άνοιξε το κτηνιατρείο της ώρες και μέρες δύσκολες. Μεταφέρθηκε από τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Πατρών Κωνσταντίνο  Χατζηχαραλάμπους και Γιώργο  Σακελαρίου, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και με σειρήνα.  Μάλιστα όπως ενημέρωσε η Πρόεδρος των Φιλόζωων Αλεξάνδρα Δημοπούλου «περίμεναν μάλιστα στο κτηνιατρείο να βεβαιωθούν πως όλα πάνε καλά, και να ελέγξουν αν το σκυλί έχει τσιπάκι». Τον συντονισμό από την πλευρά της Τροχαίας Πατρών έκανε ο Αξιωματικός Θανάσης Δουλαβέρης, ο οποίος είναι και βραβευμένος από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία το 2018 για το έργο του.

    Το σκυλάκι έτυχε φροντίδας  με τον καλύτερο τρόπο από τη γιατρό και όλο το επιτελείο. Η κυρία Δημοπούλου κατέληξε: «Είμαστε περήφανοι για την Αστυνομία στην Πάτρα μας και δικαίως. Το έχουμε πει και το ξαναλέμε»!

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας για ένα σκυλάκι! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας για ένα σκυλάκι!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου

    Η πρώτη δημοσκόπηση (GPO) έδειξε πως το ΠΑΣΟΚ έχει...

    Βιασμοί, σεξουαλικές επιθέσεις, κακοποιήσεις. Το ποδόσφαιρο συνεχίζει να αποτελεί μόνιμη πηγή σοβαρών καταγγελιών

    Βιασμοί, σεξουαλικές επιθέσεις, κακοποιήσεις. Το ποδόσφαιρο συνεχίζει να αποτελεί...

    Το Μεταναστευτικό, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης

    Δεν είναι ούτε η οικονομία, ούτε κάποιο πολιτικό, «εσωτερικό»...

    ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗ: Η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να εφαρμόζει την τακτική του «πάμε και όπου βγει».

    Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στον τοπικό τύπο για κινήσεις...
    Best Shop