Χαλκιόπουλο: Προφυλακιστέοι και οι τρεις άνδρες για τη φονική ληστεία

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα στην Aνακρίτρια Αγρινίου για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο.

     

    Στις 16 Ιανουαρίου, οι κατηγορούμενοι ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ τους ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις. Είχαν λάβει προθεσμία να απολογηθούν χθες Δευτέρα, ωστόσο έλαβαν νέα προθεσμία για σήμερα Τρίτη.

     

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία κατά συρροή, από την οποία προήλθε θάνατος.

     

    Πρώτος στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου οδηγήθηκε ο ένας εκ των δυο αδερφών, ο μικρότερος, οι οποίοι είναι συγχωριανοί των ηλικιωμένων, ενώ ο έτερος κατηγορούμενος είναι ανιψιός τους.

     

    Στη συνεχεία έφτασε στο Δικαστικό μεγαλύτερος αδερφός και οι αστυνομικοί έφεραν και τον συγγενή τον ανιψιό των ηλικιωμένων. Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους και τους τρεις κατηγορούμενους.

     

    Υπενθυμίζεται πως οι απολογίες τους ήταν διαδοχικές και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (19/01).

     

    Στην Ασφάλεια Αγρινίου αναμένουν παράλληλα και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...