Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έγινε νονά: «Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε»

    Ημερομηνία:

    Νονά έγινε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor, βάπτισε την κόρη μιας καλής της φίλης, ενώ πριν από λίγες ώρες έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα της βάπτισης και έγραψε στη λεζάντα: «Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Εγώ νομίζω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή έχοντας δίπλα μου την @klara_nt στα εύκολα και στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια από το γυμνάσιο ακόμη.

    Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
    Φωτογραφία: Instagram/nafsika_pan
    Φλίγκος

    Τώρα που έκανε την δική της οικογένεια, με έβαλε μέσα, κάνοντας με νονά του πρώτου της παιδιού. Τώρα λοιπόν έχουμε κ ένα μωράκι στην οικογένειά μας που θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να το μεγαλώσουμε σωστά και με πολλή αγάπη! Μελινάκι μου να ξέρεις ότι η ΝοNaf είναι εδώ».

    Δείτε την ανάρτηση

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...