Καταδικάστηκε γιατρός γιατί έπαιρνε φακελάκια από ασθενείς

    Ημερομηνία:

    Σε φυλάκιση 10 μηνών, με αναστολή, για «φακελάκια» που καταγγέλθηκε ότι εισέπραττε από ασθενείς καταδικάστηκε γιατρός δημόσιου νοσοκομείου.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε τον γιατρό με τα φακελάκια ένοχο δωροληψία με αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

    Η δικογραφία περιελάμβανε τέσσερις καταγγελίες χρηματισμού: για δύο από αυτές κρίθηκε ένοχος και για τις άλλες δύο αθωώθηκε. Οι καταγγελίες έγιναν το 2019 και συνδέονταν με έξοδα χειρουργικών επεμβάσεων τις οποίες διενεργούσε ο γιατρός, ενώ ακολούθησε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

    Στην απολογία του ο γιατρός αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη και ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι έλαβε χρηματικά ποσά που αφορούσαν την πληρωμή φαρμάκων και υλικών που καλύπτονται ιδιωτικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ: Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αντλιοστάσιο – φωτο

    Μέχρι και αστυνομία κάλεσαν κάτοικοι της παραλιακής οδού των...

    Σοκ στην Εύβοια: Έδειρε άγρια τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και εξαφανίσθηκε

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/2) στη Νέα...

    Στον αφρό οι Belh@rra, στον βυθό οι «Μπλε Φάλαινες» – Τα ισραηλινά υποβρύχια που θέλει η Αθήνα

    Η Αθήνα, μετά την απόκτηση των γαλλικών φρεγατών Belh@rra, εξετάζει...

    Ιονία Οδός: Ρήγμα 200 μέτρων από τη μεγάλη κατολίσθηση

    Κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία,...