Τραμπ: Έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ημερομηνία:

    Δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ προσκλήθηκε από τον δημιουργό podcast Τζο Ρόγκαν, όπου συζήτησε, μεταξύ άλλων, την απειλή της Βόρειας Κορέας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

    «Έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, με τον εχθρό εντός (των Ηνωμένων Πολιτειών)», είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

    Φλίγκος

    «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχουμε έναν εχθρό από μέσα, έχουμε ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί και που νομίζω ότι θέλουν να αποτύχει αυτή τη χώρα».

    Με αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ορίζει την εγχώρια πολιτική του αντιπολίτευση, ιδιαίτερα τους πιο σκληρούς αντιπάλους του, όπως η πρώην Δημοκρατική Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Είχε πυροδοτήσει διαμάχη πρόσφατα σύμφωνα με την Washington Post, υποστηρίζοντας ότι «ο στρατός θα μπορούσε να αναπτυχθεί εναντίον αυτών των εσωτερικών εχθρών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Αίγιο η Ρένα Μόρφη

    Η Ρένα Μόρφη θα κοσμήσει με την παρουσία της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «τα…ήπιαν» μαζί Αννα Διαμαντοπούλου και Θανάσης Πετρόπουλος!

    Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε πριν λίγες μέρες η Αννα...

    Πάτρα: Ο …τζαμπατζής οδηγός το έσκασε από το βενζινάδικο

    Πήγε σαν κύριος να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου...

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...