Βραζιλία: Influencers πνίγηκαν γιατί δεν έβαλαν σωσίβια επειδή… εμπόδιζαν να φαίνεται το μαύρισμα στις selfies

    Ημερομηνία:

    Με πολύ ακριβό τρόπο πλήρωσαν δύο influencers στη Βραζιλία την αγάπη τους για τις selfies καθώς αποφάσισαν να μην φορέσουν σωσίβια γιατί εμπόδιζαν να φαίνεται το μαύρισμά τους και έτσι πνίγηκαν όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βούλιαξε.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από έναν μήνα με τα αποτελέσμα της έρευνας να ανακοινώνονται πριν από μερικά 24ωρα.

    Σύμφωνα με την αστυνομία η 37χρονη Aline Tamara Moreira de Amorim και η 27χρονη Beatriz Tavares da Silva Faria εντοπίστηκαν πνιγμένες μετά το ναυάγιο του σκάφους στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή «Λαιμός του Διαβόλου».

    Βίντεο που ανέβασαν οι influencers λίγο πριν την τραγωδία

    «Κάποιοι από τους επιβαίνοντες του σκάφους δεν ήθελαν να βάλουν σωσίβιο γιατί τραβούσαν selfies. Είπαν, επίσης, ότι τα σωσίβια κρύβουν το μαύρισμά τους» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Σάο Βινσέντε.

    Όπως κατέθεσε ο χειριστής του σκάφους η τραγωδία συνέβη όταν ένα κύμα χτύπησε το σκάφος στις 29 Σεπτεμβρίου την ώρα που επέστρεφε στην ακτή. Κατά τον ίδιο στο σκάφος επέβιναν έξι influencers και ο ίδιος ενώ η χωρητικότητα του σκάφους ήταν για πέντε άτομα.

    Η σορός της Beatriz εντοπίστηκε στη θάλασσα από λιμενικούς ενώ το πτώμα της Aline εντοπίστηκε μια εβδομάδα αργότερα σε παραλία όπου είχε ξεβραστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    FIDELES live in Patras

    Σχηματισμένοι το 2010, οι Fideles αναδύθηκαν ως ένα project...

    Πάτρα: Ψηφιακό Μουσείο για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία από Ψωμά (Φωτο)

    Τις κυβιστήσεις της Δημοτικής Αρχής που γίνονται για το...

    Δημοφιλής Πατρινός ξεσπά: «Ούτε την ξέρω την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ούτε θέλω να ξέρω. Έστειλαν αυτή την μπαλαρίνα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%be%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%ac-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%ad/

    ΠΑΤΡΑ: Σε εφαρμογή το σχέδιο αυξημένων περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ στον Ριγανόκαμπο – TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

    Αυξημένες περιπολίες ξεκινά από αύριο,   η αστυνομία της Πάτρας,...